Den beste måten å fjerne flekker fra uferdige tre

November 17

Den beste måten å fjerne flekker fra uferdige tre

Uferdige tre soaks opp væske som en svamp. Væske som søl, inkludert vann, flekker tre. Fjerne flekker som mulig før du prøver å bruke noen etterbehandling produkter som polyuretan eller tung olje. Hvis du ikke fjerner flekker før etterbehandling, forblir flekken synlig, ødelegger utseendet av tre. Det er flere gode måter å fjerne flekker.

Oksalsyre

Oksalsyre er en kjemisk forbindelse som effektivt bleaches tre. Flekker mørkere tre, så dette er en flott måte å lette flekken tilbake til sin opprinnelige farge. Oksalsyre er en organisk syre som forekommer naturlig i visse grønnsaker som spinat og persille. Om det er organisk, er det svært giftige, så Bruk verneutstyr som hansker og sikkerhet vernebriller ved denne syren.

For å bruk oksalsyre for å fjerne flekker på uferdige tre, bland 2 ss. syre med 1 kopp vann i et metall panorere eller bollen. Ikke bruk bøtte / bolle, som syre vil arbeide for å spise bort på plast. Fukt en ren svamp med blandingen til bare fuktig. Forsiktig gni vann flekken med svamp før flekken begynner å lette. At området til tørk i minst 24 timer før bruk. Hvis flekken forblir etter en behandling, gjenta anvendelsen av oksalsyre.

Når stedet er tørr, ta fine-korns slipepapir og forsiktig gå over sted å jevne ut noen reist tre korn. Kjøpe oksalsyre på de fleste oppussing butikker.

Sliping

Hvis vann flekken er i en hardwood som lønn eller eik, lett du sand det bort med fine-korns slipepapir. Forsiktig gni sandpapir over flekken, børsting bort sagflisa ofte for å sjekke fremgangen din. Stopp slipe når flekken ikke er merkbar.

Huske på at sliping ut flekker vanligvis ikke fungerer for furu. Pine er en myk tre og svært porøs. Når vann treffer overflaten, det siver raskt ned dypt i korn og ingen mengde sliping vil gjøre vann flekken forsvinne.

Forhindre fremtidige flekker ved å bruke et beskyttende belegg i polyuretan eller treolje uferdige tre. Begge behandlingene frastøte vann og fett og hindre både fra å trenge gjennom overflaten av tre.