Den beste måten å fjerne en tette avløp

October 8

Den beste måten å fjerne en tette avløp

Tette drenerer er et vanlig husholdning problem som hver hus bør vite hvor å bøte. Heldigvis er det mange kjemiske og enzym-baserte rengjøringsmidler tilgjengelig som gjør tømme en tette avløp en problemfri aktivitet. Velg renne renere nedenfor som best dekker dine behov. Hver renere fungerer på en annen måte og har sin egen spesielle fordeler for å fjerne avløp tresko.

Instruksjoner

•Fyll en væske kjemisk renne renere i en helt tett avløp. Tykk konsistens som flytende kjemisk renne renere har evnen til å synke gjennom stående vann. Når væsken kjemisk renne renere når tresko i avløpet, vil det løse opp det. Etter tresko blitt oppløst, vil avløpet igjen fungere riktig.

•Fyll en skummende kjemisk renne renere i en delvis tette avløp eller en renne som ikke er fullstendig fjernet av en flytende kjemisk renne renere. Utvide egenskapene til en skummende kjemisk renne renere utvide effektivt strøk på hele i din tette avløp og oppløse noen blokkeringer.

•Fyll et enzym avløp støvsuger i en tette avløp hvis du ikke ønsker å bruke en kjemisk-baserte støvsuger. Enzym avløp rengjøringsmidler er sikre for bruk i septisk systemene, mens kjemisk avløp rengjøringsmidler ikke er. Enzymet renere vil danne enzym koloniene som oppløse avløp tresko formet av organisk materiale. Disse kolonier vil også fortsette å vokse og hjelpe oppløse tresko i fremtiden.