Den beste måten å fjerne dyrehår fra møbler

November 8

Hvis du har en eller flere kjæledyr hjemme, spesielt en katten eller hunden, så vet du allerede at dyrehår synes å bevege seg og holde seg til nesten alt. Møblene er ingen unntak, selv om tilgang ved Fido eller Fluffy er forbudt. Faktisk kan din furry kameraten være utsatt å klatre opp en snooze mens du er opptatt i et annet rom eller hjemmefra. Avhengig av sengetøy og sitteplasser som du har, kan du bestemme den beste måten å fjerne dyrehår fra møbler.

Bruke de riktige verktøyene for jobben

Forvent møbler trukket med en solid fiber-basert stoff, som ull, å belønne deg med lang slitasje. Men denne typen stoff er ikke bare en magnet for dyrehår, men har en tendens til å holde den fange. I dette tilfellet er en god vakuum med en håndholdt roterende børstemunnstykket din beste venn (bortsett fra din pet, selvfølgelig). Gå over områdene trenger de furring i sirkulære bevegelser først til å løfte dyrehår fra stoffet veve. Følg med en opp og ned å ta opp noen etternølere.

Gi din mikrofiber dekket møbler pensel. Den beste måten å fjerne dyrehår fra møbler av denne typen er å bare børste over materialet med en myk Bristol børste. Faktisk er babyens pensel ideelt for dette formålet. Hansken-type dyrehår fjerning som har plast bust på håndflaten fungerer også bra på denne typen stoff.

Investere i en lo roller. Denne enkel enhet er en rask løsning for de gangene når uventede selskapet kommer og det er ingen tid til å mase over pet håret på møbler. Det er også praktisk Dersom gjesten viser en derriere dekket med dyrehår når får fra sofaen å forlate.

Grep litt gummi. Noen ganger, er dette den beste måten å fjerne dyrehår fra møbler siden gummi genererer statisk elektrisitet som hår ikke kan motstå. Noen passende implementerer inkluderer gummihansker, skoen eller tøffelen med en gummi såle, eller selv en oppblåst ballong som er blitt "ladet" av gni ene mot materialet noen ganger først.

Ta hyppige hensyn til sengene hvis du dele spacet sove med kjæledyr. Longhaired arter, særlig kanneavreise bak mange bevis på at de var det lenge etter at de har gått. Ikke bli fristet til å tro du kan bare kaste sengene vaskerom enten siden det vil trolig komme ut i samme stand det gikk i--hårete. Så, tape dyrehår fra sengetøy med et vakuum og pensel vedlegg før hvitvasking.