Den beste måten å fjerne Carpet flekker

June 23

Carpet flekker oppstå fra spilling drinker, slippe mat og daglig slitasje. Heldigvis, har du flere alternativer å vurdere for å fjerne flekker. Mens retail pletten fjerning produkter er tilgjengelig, kan disse være dyre varer. I stedet gjør din egen hjemmelaget løsning som ikke bare ren effektivt men også holde deg fra å bryte banken.

Absorbere

Når et spill skjer, er det viktig å først oppta så mye flekken som mulig. Ta en håndfull papirhåndklær eller en gammel klut, og trykk på flekken, absorbere så mye som mulig. Deretter Bruk en ren klut eller papirhåndkle for å pletten området. Våt klut så du har en fuktig overflate å jobbe med, og bare presse og blot flekken til så mye flekken som mulig er fjernet. Ikke gni, gni flekken kan forårsake det til å spre seg til områder av teppe som ellers ville være upåvirket.

Oppvaskmiddel

Parabol vaskemiddel fungerer effektivt å fjerne mild flekker fra mat og skitt. I en parabol, bland 1 kopp vann med 2 spruter flytende oppvaskmiddel og rør til såpe såpeskum skjemaet. Dyppe en klut i løsningen og blot over flekken, trykke fast. Når fleste flekken har samlet, skrubbe området for å komme dypt inn i den nedre delen av tepper.

Sitronsaft

For vanskeligere flekker som kaffe eller saft søl, bruke den samme retten rengjøringsmiddel, men legger i en halv kopp sitronsaft. Fortsatt gni flekken til den har blitt fjernet fra gulvteppet. Gni over området med en fuktig klut for å fjerne alle sitronsaft eller flekken rester.

Eddik

For flekker som ikke fjernes lett med oppvaskmiddel og sitron juice løsning, destillert flytte ett skritt videre ved å bruke hvit eddik. Dette er en sterkere element som vil rengjøre og desinfisere, men er mild nok for bruk på teppebelagte områder. I en parabol, blande like deler vann og destillert hvit eddik. Skrubbe flekken med en klut eller myk børste, og gjenta etter behov før flekken har blitt fullstendig fjernet.