Den beste måten å fikse tette badekar

July 29

Den beste måten å fikse tette badekar

Hvis vannet i badekaret kontinuerlig stiger i en dusj eller vannet tar alltid for å tømme etter et bad, er sjansene badekaret i likevel går tett. I de fleste tilfeller er tresko en kombinasjon av hår, såpe avskum og andre fremmedelementer som har framlagt i avløpet. Heldigvis kan de fleste huseiere løse dette problemet på egen hånd og avkall på bekostning av å ansette en rørlegger. Den mest effektive metoden for unclogging badekar krever bare en plunger, et avløp kvernen og noen grunnleggende forsyninger.

Instruksjoner

•Fjern ansikt platen fra badekaret. Ansiktet platen er små metallplaten rundt disables spaken. Bruk en skrutrekker til å fjerne alle skruene som feste ansikt platen til badekaret.

•Fjern stopperen av badekaret etter at du har koblet ansikt platen. Bare dra proppen spaken mot deg. Eventuelt wriggle spaken litt for å løsne stopperen og frigjøre den fra badekaret. Hvis din har en skjerm eller liten rist dekker avløpet åpne, fjerne den også. Rist er vanligvis holdt på plass av en skrue.

•Fjern noen synlig hår tresko eller andre fremmedelementer fra avløpet åpningen. Også rengjøre såpe avskum eller hår stopperen og avløp rist.

•Soak en hånd håndkle med vann og greier det i åpningen tidligere okkupert av disables spaken. Hvis ditt har overflyt åpning, plugg den også med en våt håndkle. Dette vil forsegle dreneringssystemet og gjøre den stuper mer effektivt. Fyll badekaret med nok vann til å dekke helt avløp åpningen.

•Plasser et standard stempelet over badekaret i avløpet. Leder av stempelet må flatt mot bunnen av badekaret og avløpet. Tvinge stempelet opp og ned opptil 20 ganger, og deretter fjerner stempelet. Hvis vannet jevnt tømmer av badekaret, er du ferdig. Hvis ikke, fortsetter du til trinn 6.

•Sett inn et avløp kvernen i badekar avløp. Du kan sette inn spissen av kvernen gjennom faktiske avløpet eller gjennom åpningen tidligere okkupert av disables spaken. Presse kvernen gjennom badekaret i avløpet litt etter litt. I tid kommer kvernen i kontakt med tresko. Skyv kvernen gjennom tresko og trekke. Kjør varmt vann i vasken skylle bort eventuelle gjenværende rester. Hvis vannet begynner å sikkerhetskopiere, kan du fortsette å bruke kvernen til avløpet er helt klart.

Tips og advarsler

  • Fyll badekaret omtrent halvparten full av vann og renne den. Som de siste par inches vann avløp unna, bør du se små boblebad danner over avløpet. Dette angir at avløpet er fullstendig åpen og tette-free.