Den beste måten å felle føflekker

June 19

Føflekker kan føre til kaos i en hage, spesielt plenen. Akkurat som gophers, kan føflekker være en ulempe. En føflekk Hi aktivitetene kan produsere hauger og rygger som skjemmer plener og noen ganger dislodge planter eller skade planterøttene. Skjemmende skader hagen kan være kostbart å reparere; Derfor er det viktig å finne de rette fellene å kvitte seg med føflekker.

Harpun Mole felle

For uerfarne muldvarp pelsjegere er harpun muldvarp fellen lettest å konfigurert. Det kan fungere på sandy og leire jord som inneholder noen steiner eller rusk. Kontroller at toppene er satt i jorden ved å bygge tips dypt inne å hindre skade folk. Plassere en bøtte på jord med angi fellen for ekstra sikkerhet. Sette en murstein på dekselet for å legge vekt. Ikke Flytt harpun muldvarp fellen når det er satt i posisjon å unngå utilsiktet dislodging.

Saks Mole felle

Saks muldvarp fellen tilbyr mer allsidig enn harpun muldvarp fellen. Bortsett fra sandy og leire jord, kan du også bruke den på steinete jord. Det kan også komme dypt tunneler og muldvarp koker som ikke er tilgjengelig med harpun fellen. Dessverre, det er ikke så enkelt som å bruke en harpun muldvarp felle. Det er viktig å få opplæring i hvordan du bruker scissor fellen - spør selgeren for en demonstrasjon, lese et hefte eller se en Instruksjonsvideo video (se ressurser).

No-Mol felle

No-Mol (ingen Molo) fellen er enkel å bruke ennå effektiv. Det passer inn mole's tunnelen, og du kan bruke den på alle typer jordsmonn. Bortsett fra føflekker, kanne No-Mol fellen likeledes fange og annet vånder.

Nash Mole felle

En Nash muldvarp felle kan fange en føflekk hvor det kan være og hvilken retning den beveger seg. Bruk Nash muldvarp feller i jord steiner eller røtter. Finn overflaten tunneler og kutte åpninger sette i sirkulære barer. Tapp deretter ned stedet for utløseren. Nash muldvarp fellen har ikke skarpe pigger som kan utgjøre en fare for Human og pets.