Den beste måten å få en lukt ut av en bil sete

December 29

Hvis du har brukt samme bilsete for en stund, kan du merke en ubehagelig lukt i sete dekselet. Lukt oppstår vanligvis etter bleie feil eller når sølt formel eller melk og mat smuler få på setet. Når et rot soaks inn i utfyllingen på bilsete, kan den fortsette å avgi en stygg lukt før det er rengjort skikkelig. Du trenger å lære den beste måten å rense ut av bilen setet å friske og rense det for barnet ditt.

Solid rusk fjerning

Bruke et vakuum for å suge ut alle solid bitene av skitt og mat smuler som arbeider ned i stoff og polster på setet. Spenner og remmer for å komme dypt inn i vanskelige å nå steder. Bruk en fuktig klut til å mykne noe fastsittende mat eller godteri fra setet. Bruke varmt vann for å bløtgjøre sta rusk. Bruker ikke noen kjemiske rengjøringsmidler som kan skade setet, og ikke mette sete med for mye vann eller det kunne suge inn ikke-flyttbare skumet Polstrer under setet dekselet.

Vask setetrekk

Trekke tilbake delen av bilsete frem, og trekk deretter delen foten oppover for å løsne det fra kantene på setet hvor det er snugged rundt. Fjern skulderstroppene av sikkerhet selen slik at forsiden kan fjernes helt. Skyv endene av stroppene helt gjennom justerbar på baksiden av setet gjør. Dekselet vil skli rett over bunnen spennen gjennom hullet i dekselet der det stikker gjennom. Hvis det er vanskelig å skyve eller trekke, vrikke det litt før det går gjennom. Pretreat noen flekker som vanlig og sette på plass dekselet i vaskemaskinen din på delikat syklusen i kaldt vann. For nyfødte seter, bruk en dye og parfyme-ledig, farge trygt vaskemiddel. Tørr setetrekk på en lav tørketrommel tørr eller ingen varme lo sette for å hindre krymping og bunching i skjøtene.

Rengjøring bilsete og utfylling

Tørke ned plastdelen setet med en svamp dynket i en mild oppvaskmiddel. Bruk scrub pensel til å få inn noen hjørner eller vanskelig å nå områder og skrubbe remmer og spenner. Bruk en ren svamp eller rett rag dynket i kaldt vann til blot noen natron til padding som er festet på setet. Gjør ikke bruk varm eller varmt vann, som limet for skummet padding kan løsne og kommer ut. Tillate setet til luft tørr, eller bruke en hårføner på en kul innstilling før du erstatter forsiden.