Den beste måten å drepe Fleas i huset

December 7

Når loppene invaderer hjemmet, begynne de umiddelbart å angripe deres slekt og pets, leaving alle ubehagelig og gjøre hjemmet synes urent. Loppene feed av blod, som betyr at de må bite pattedyr. En loppe bite etterlater et kløende merke er rød, irritert og betent i flere dager. En alvorlig loppe infestation kan legge igjen din familie og kjæledyr dekket med biter. Heldigvis er det flere gjør det selv-metoder for å bli kvitt loppene.

Instruksjoner

•Vacuum regelmessig, helst med et vakuum med en pose. Uten pose støvsugere har vanligvis små åpninger i skitt-samling canister som fleas kan gå tilbake ut av. Fleas kan også slippe unna når du tømmer skitt beholderen. Et vakuum bag feller loppene inne så de ikke kan unnslippe. Vakuum alle tepper, møbeltrekk og tekstiler alle dagene. Husk å tomrom over og rundt alle pet liggesåret og andre områder hvor kjæledyrene tilbringe tid, samt langs veggen grenser og under møbler hvor loppene gjemme. Vakuum ikke bare samler voksen loppene men også fjerner larver og pupae. Når vakuum bag krever erstatte, fjerne den og tie det i et trash bag. Umiddelbart kast posen utendørs.

•Vaskestasjonen tømmes din pets, som loppene vanligvis bruker mer tid på din pet enn de gjør i tepper. Plasser et hvitt håndkle over bunnen av badekaret ditt og sted din pet i badekaret. Bland en kopp hvit eddik og en kopp dish såpe i en bolle. Visp for å danne et skum, og gni blandingen til kjæledyret pels. Unngå øyne, nese, munn og kjønnsorganer av din pet. Eddik dreper umiddelbart loppene og parabolen såpe smothers dem. Skumme opp kjæledyret godt og børste den grundig med en loppe kam. Alle lopper som unnslippe slipp på underliggende hvitt håndkle, hvor du kan drepe dem med en porsjon sjampo. Skyll kjæledyr med varmt vann når du er ferdig.

•Medicate din pets, som det er adskillige medications det din veterinarian kan forskrive. Medisiner brukes på baksiden av halsen slik at kjæledyr ikke lick den av. Også se på plenen behandlinger som drepe eller drive tilbake loppene. Disse er tilgjengelige fra oppussing butikker, eller du kan søke hjelp fra en profesjonell skadedyrbekjempelse tjeneste.