Den beste måten å drepe Barn rotter

January 15

Den beste måten å drepe Barn rotter

Rotter kan være et reelt problem uansett hvor de samles, men i barns kan de være verre enn en plage. Rotter og loppene som lever på dem enkelt bære og overføre sykdommer til dine husdyr. En låve er et godt sted for rotter å få mat, siden husdyr feed vanligvis inneholder korn, en favoritt rotte godbit. Høyet baller som er ofte lagret i uthus er også perfekt for barn rotter å hekke i.

Kjøpe en Rat Terrier

En av de beste måtene å drepe barn rotter er å kjøpe en rotten Skrekkelig. Rat terrier er hunder som ble avlet i Storbritannia enkelt formål å drepe rotter og andre gnagere og skadedyr. Fordi de har så høy energi og har blitt avlet for å drepe skadedyr, fjerner en rotten Skrekkelig din barn rotter raskt og enkelt. Hunden hindre ytterligere angrep i fremtiden ved å drepe noen nye rotter det å flytte til din barn. Rat Terrier har den ekstra fordelen av å være gode kjæledyr for både barn og voksne.

Bruk feste feller

Hvis du Can't oppta en rotten skrekkelig å rense ut din barn, er et annet alternativ snapin fellen. For denne metoden skal fungere, plassere snapin feller hvor som helst du rotte urin flekker og avføring, steder hvor tre har vært gnog, og i et sted som har tydelig underskriver av rotte aktivitet. Agn hver overlapping med både gasbind og en matvaren som rotte finner uimotståelig, som peanut smør eller en gumdrop. Gasbind vil fange rottas tenner og hindre den i å unnslippe før fellen utløses. Knytte gasbind til utløseren med tråden for å holde det der. Sørg for å feste fellen på noen måte slik at rotta ikke dra det bort Hvis fellen ikke føre til en umiddelbar uopprettelig skade.

Sette opp hekker bokser for ugler

Låven og skrik ugler er naturlige fiender av rotter og pilegrimer. Hvis du bygge hekkende bokser av riktig proporsjoner, vil barn ugler og skrik ugler bli oppmuntret til hekker i nærheten av ditt hjem og barn. Ugler vil drepe mange rotter å brødfø familiene sine voksende, slik at de like ved din barn kan være svært nyttig i å kontrollere rotter. Nettsteder som Owlcam.com instruksjoner for å bygge ugle hekkende bokser, eller du kan kjøpe en pre-laget ugle hekkende boks.

Vær forsiktig med gift

Giften er et alternativ for å drepe rotter i en låve, anbefales det ikke for bruk i en låve. Rodenticides er kjent som sekundære giftstoff. Dette betyr at alle ROV dyr, for eksempel ugler, hauker eller en av dine barn katter som spiser en død rotte drept av giften vil bli forgiftet også. Det er ingen sikker rotte gift, ifølge dyreliv organisasjoner som The Hungry Owl prosjektet.

En av ingrediensene i den mest populære rotte giftstoff er en anti-koagulere kalt brodifacoum som er en kraftig sekundære gift. En studie utført av Wildlife patologi av New York State Department of Environment Conservation fant at av 51 tilfeller der dyr ble drept av forgiftning, 80 prosent av dyrene døde på grunn av sekundær forgiftning av brodifacoum. Bruke rottegift mot rotter i en låve plasserer elskede kjæledyr og selv familiemedlemmer i fare for forgiftning ved ulykke. Endelig rottegift kan ta flere dager å faktisk drepe rotte, og i den tiden dyret kan skjule i et bortgjemt sted, som i en vegg eller under en veranda. Hvis det dør det, føre kroppen forurensning og en forferdelig lukt.