Den beste måten å Clean & polske speil

September 21

Rengjøringsmidler kan være harde miljøet fordi de er laget med kjemikalier som må holdes fra barn og dyr. Prøv å lage din egen speil rengjøringsmidler og polish fra felles husholdning forsyninger og produkter funnet i kjøkkenskapet. Disse rengjøringsmidler ikke bare gjør en god jobb med polering og rengjøring din speil, men er mindre belastende på lommeboken, tryggere for familien og sette ikke en belastning på miljøet.

Speil rengjøringsmiddel

Gjøre en enkel, men effektiv speil rensemiddel fra eddik og vann. Hvit eller eple cider eddik fungerer best. Bruker 1/2 kopp eddik til en gallon vann, bland og satt i en sprayflaske. Dette vil være grunnleggende speilet rensemiddel. Bruk den for å rense din speil på ukentlig basis.

Speilet polering lim

Når speilet trenger noe mer enn en regelmessig rengjøring, prøv denne hjemmelagde polsk. Bland en lime cornstarch og vann. Sette noen tbsps. vasket i en bolle og tilsett vann til den er en tykk konsistens. Bruk den på speilet med en myk klut. Bruke skånsom sirkulære bevegelser, buff med polering lime og fjerne med en ren klut.

Rengjøring Tips

Velg rengjøring kluter nøye. Myk, ren kluter er best for speil. Grov stoffer eller skitne filler kan ripe overflaten av speilet. Bruk krøllet aviser for tørking speil også. Spray renere på fille i stedet for speilet å hindre drypper fra siver inn i speilet rammen. Holde speilet rammen tørr hele tiden som vann eller rengjøringsmidler kan forårsake bøying og skade på speilet eller rammen.