Den beste måten å Clean furu logger innendørs

October 10

Tømmerhus laget av furu er holdbare, varme og innbydende. I århundrer, har logger vært en favoritt byggemateriale av lafterne i verden. Lett tilgjengelig, ganske lett å høste og arbeide med furu logger ble laget i låver, skur, festninger og vakre hjem. I dag fortsetter tradisjonen med å bygge boliger med furu logger som byggherrer håndverket landet hytter og majestetiske lodges. For å opprettholde sin skjønnhet, krever furu logger regelmessig renhold og vedlikehold. Det er ganske lett å rengjøre interiør loggene for å gjenopprette sin opprinnelige naturlig glød.

Omsorg for Pine logger

Avrundede overflater av loggene samler skitt og krever regelmessig renhold for å opprettholde sin opprinnelige skjønnhet. Vakuum loggene for å fjerne støv, pollen og spindelvev. Start øverst i loggene og arbeid ned, rengjøring alle synlige flater. Bruk en lammeull støvkost på en utvidelse stang for å nå toppen av bjelker og molding.

Tørk loggene med en fuktig, ren klut. Logger som har vært belagt med en lakk, skjellakk eller en polyuretan film belegging rengjøres lett. Hvis det er en fet rester bygget opp på loggene fra tre røyk, matlaging røyk eller ovner, kan en mild, organiske såpe og vann-løsningen brukes.

Bruk en rengjøring møbler olje på loggene som har blitt behandlet med en olje-baserte gjennomtrengende sealer. Velg en organisk, ikke-kjemiske olje som appelsin, sitron eller sedertre olje. Påfør en liten mengde på en myk klut og tørk loggene. Start øverst på veggen og arbeide ned. Tørk i retning av de tre korn. Følg produsentens pakken instruksjoner for programmet retninger.

Hvis interiør loggene har blitt mye farget eller bevis mold eller sopp, kan du kontakte en profesjonell logg hjem restaurering entreprenør før du fortsetter. Det er flere kommersielle rengjøring produkter som er spesielt utformet for flekken eller mold fjerning. Følg produsentens programmet instruksjonene nøye.