Den beste måten å bygge en kortstokk på over bakken Pool

March 26

Bygge en kortstokk på en over bakken pool gir deg et sted å solen eller har et basseng fest. Pool dekk ligner andre dekk men er frittstående og kurve ved bassenget. Mange steder har strenge regler og koder om bygging og tilgang til basseng dekk. Så før bygningen, ringer bygningen koden politimyndigheter å få en liste over krav til ditt område.

Design

Trekke bassenget og hagen din på millimeterpapir med en skala på en fot til en firkant. Inkluder landskapsarbeid funksjoner som kan påvirke dekk konstruksjon. Tegne dekk du vil ha rundt bassenget. Bruke standard trelast lengder er en god idé, som de gjør det meste av materialet du betaler for.

Plasseringen av bjelker bestemme plasseringene på footings. Trekke bjelker først og legge footings og innlegg for å støtte dem. Plasser footings så nær bassenget som mulig uten å undergrave bassenget under graving.

Legg bjelkene du sitte på bjelker i stedet for å kjøre mellom dem. Dette gir større fleksibilitet og overlegen støtte. Bjelker gjøres doblet 2x8s eller 2x10s og helst vil sitte på toppen av innlegg i stedet for å bolt dem til sidene.

Footings innlegg og bjelker

Trekke dekk disposisjonen på gresset med merking maling og fjerne torv fra området. Utforme fot og post posisjoner med mason linje etter design. Leie en skrue for å grave 10-tommers-diameter hull for footings (dette er seks inches dypere enn minimum dybden kreves av noen koder). Som du graver hver fot hull, sett en 10-tommers papp fot form og tilbake-fyll skjemaet med sand. Ring for fot inspeksjon når du grave alle hullene.

Blande betong i en trillebår eller leid mikser. Fyll hver fot form og settle det med et 1 x 2 fjerne luftlommer. Screed øverst på skjemaet med en 16-tommers 2 x 4. Sett inn en J-bolt i det våte betong der innlegget braketten skal.

Bruk press-behandlet trelast for alle innramming.

Legge til innlegget braketter og innlegg når betongen har satt, vanligvis på ett døgn. Knytte innleggene til klammeparentesene med anbefalte neglene. Post-til-beam parentes gå over innlegg å holde bjelker. Legg bjelker og sikre med flere spiker. Under installasjonen kan du bruke et nivå slik at hvert innlegg er plumb og hver bjelke nivå.

Bjelkene og Rail innlegg

Bygge bjelke rammen av 2 x 8 trelast. Start ved å legge bjelkene over bjelker i deres omtrentlig posisjoner. Merk to side rim bjelkene for 16-tommers sentrum mellomrom. Legge til bjelke braketter og koble bjelkene. Gjør det samme på den andre siden.

Rundt bassenget, Legg vinklet bjelkene og blokkerer til bassenget er kurve. Dekk styrene kan overheng bjelkene som seks inches, men ikke mer. Sikre bjelkene til bjelker bruker riktig rafter bånd.

Installere 4 x 4 innlegg på innsiden av bjelke-ramme med 1/2-inch vogn bolter. Ideelt sett innlegg installeres til rim bjelke og bjelke, eller rim bjelke og blokkere. Bruke et innlegg nivå til å holde innlegg lodd. Ring for inspeksjon på dette punktet hvis din lokale koder krever det.

Terrassebord

Installere terrassebord vinkelrett til innramming og kjører mot bassenget. Plass styrer 1/8-tommers fra hverandre og sikker med 2-tommers dekk skruer behandlet for typen terrassebord du bruker.

Kurven av bassenget kuttes ved å klippe hvert dekk bord individuelt. Plass styret i stilling med riktig avstand og rumpe det opp mot bassenget trim kanter. Merk cut-linjen som en tangent til bassenget kurven. Bruk en kombinasjon firkant måle resulterende gapet på en side av brettet, og overføre den til den andre siden. Tegne en linje fra merke til hjørnet av styret og kuttet. Slutten av brettet er nå en tangent til bassenget kurven. Summen av tangentene blir en buet kant. Installere dekk bordet med en 1 - til 2-tommers gapet mellom til styret og bassenget trim kanter.

Siste trinnene

Fullføre dekk ved å legge til trapper, rekkverk og håndtak for trappen. Lokal kode kan kreve en låsing gate på dekk trappen slik at barn ikke kan tilgang dekk og basseng. Vinyl gitter gjør en god kabinett for undersiden av dekk og vil holde barn og dyr ut. Flekken eller maling eller dekk som ønsket når du passerer den avsluttende inspeksjonen.