Den beste måten å bruke svart plast som en Luke barriere

February 26

Det finnes en rekke nonchemical og kjemiske strategier for ugrasbekjempelse i hagen. Disse inkluderer kulturelle ledelsesmetoder som bruk av svart plast ark, mest brukte uorganiske mulch materialet, som sitert av UCLA forlengelse. Selv om andre farger av plast brukes også, er ingen like effektiv som svart plast i fjerne ugress når den brukes riktig. Du kan bruke svart plast som en Luke barriere i alle områder av hagen inkludert under grønnsaker og frukt.

Instruksjoner

•Measure hage hvor du ønsker å bruke svart plast. Svart plast selges i 3-by-5-fots ruller. Den beste måten å bruke arkene er å legge den før planting.

•Fjern alle ugress i målområdet før legging mulch. Fukte jorda med et lett dryss av vann. Ikke bruk for mye vann som våte bakken vil deretter bli utsatt for komprimering som du gå over til lå plast.

•Dekk hele området med plast mulch. Tynge kantene med jord å unngå bevegelse og vinden kommer under den. Du kan sette flis i sporadiske intervaller på plast som dette bidrar til å skape bedre kontakt plast med jord. Direkte kontakt med jord er den beste måten å forbedre effekten av plast.

•Skjære "T" eller "X" formet hull i plasten der du planlegger å vokse planter. Sår frø eller transplantasjon gjennom disse hullene. Dette er også der planter vil være vannet.

•Bruk en drypp vanning systemet til vann planter i plast gressmalingsklaffen. Dette bidrar til å redusere sjansene for foliar sykdommer forårsaket når bladene unnlater å tørke ordentlig med overhead vanning.

Tips og advarsler

  • Bruk av plast på jord undertrykker luft til jord nedenfor. Dette er sannsynlig forårsake problemer med dekorativ plantings og trær som røttene kan bli fratatt oksygen. Plast gressmalingsklaffen anbefales sterkt i vegetabilske hager som det haster ætt spiring, holder røtter varm og forbedrer avkastning.