Den beste måten å bruke oppkjørselen Sealer

July 27

Den beste måten å bruke oppkjørselen Sealer

Asfalt innkjørsler er vanlig over hele landet. Holdbarhet, lite vedlikehold og tilgjengelighet er noen av faktorene som avgjør asfalt en attraktiv overflate for mange. Over tid, kan vær og bruk påvirke utseendet på en asfalt stasjon. Imidlertid er det ikke alltid nødvendig å gjenoppstår oppkjørselen med asfalt gjenopprette utseendet. Bruke oppkjørselen sealer vil fylle mange små sprekker og gjenopprette en mørk svart farge oppkjørselen, gi det nytt liv.

Instruksjoner

•Fjern skitt og debris fra oppkjørselen med en kost eller blåser. Arbeide bust av kosten ned i små sprekker eller direkte strømmen av luft fra viften til sprekk å fjerne rusk. Betal oppmerksomhet til oppkjørselen kantene.

•Spray avfettingsmiddel renere på områder av olje eller andre utslipp. Tillate renere å suge og arbeide utslippet løs. Bruk en stiv børste til å løsne helt spill om nødvendig.

•Rinse hele oppkjørselen av med en slange med en trykkdyse festet. Spesielt oppmerksom på eventuelle områder der du renset søl og rense renere og søl rester fra asfalt. La oppkjørselen til helt tørt før du fortsetter.

•Sett på gamle klær og hansker før du arbeider med oppkjørselen sealer som vil flekker lett. Begynn i et hjørne eller en kant og hell en rekke sealer på asfalt stasjonen. Spre sealer jevnt over overflaten på oppkjørselen i lange slag. Overlappe strøkene for et ensartet utseende.

•Arbeid sealer i hjørner, langs murstein arbeid, kanter og gangveier med en gammel maling pensel. Dyppe penselen i sealer og pent gjelder sealer opp til linjen der kantene møtes.

•Block av oppkjørselen med brukte sealer bøtter eller tau og tillate sealer grundig Cure i opptil 48 timer før trafikk på oppkjørselen.

Tips og advarsler

  • Unngå å bruke sealer når regnet er spådd innen 48 timer som regnet kan ødelegge programmet.