Den beste måten å bruke lakk messing

July 6

Et lag med lakk er den beste måten å hindre messing tarnishing fornye lakken jevnlig kan holde din messing ser sitt beste. Fordi det er en legering av sink og kobber, uferdige messing oksiderer raskt - men den gode nyheten er at anløpe forhindrer ytterligere skade og ikke er vanskelig å rengjøre. Dette betyr at lakkering litt flekket innebærer om samme mengde arbeid som nytt lakkering en beskyttet av en eksisterende finish.

Fjerne eksisterende lakk

Før du rengjør dine messing i forberedelse til en ny finish, er det viktig å fjerne eventuelle eksisterende lakk som skrelles og tillatt metall under å anløpe. Fordi lakk emulsifies i lakk tynnere, som er tilgjengelig på eventuelle jernvarehandel, enten dipping din brikke i at løsemiddel eller soaking en fille og bruke den til å tørke stykket fjerner gamle finish. Skrubbe vanskelig å nå områder med en tannbørste. Aceton, eller neglelakk remover, er en passende erstatning for lakk tynnere. Husk å ha en respirator og hold ventilasjon da bruker enten løsemiddel.

Sliping og polering

Før du bruker lakk, må du fjerne flekket og rester av lakk og polsk messing slik den vil skinne under ny finish. Bruke en kommersiell messing renere, men gjelder bare en liten mengde din rengjøringsklut - mye bærer messing og kan fjerne messing plating helt. Gni stykket kraftig for å generere varme - dette hjelper løsne kjemisk obligasjoner bindende oksidert materialet til overflaten. Etter rengjøring messing, buff det til en skinnende finish bruker en andre ren og myk klut.

Fargelegge messing

Før belegg din messing med lakk, kan du mørkere brukstid finish eller selv gi det litt farge slik at den ser mer antikke. Det er flere kjemikalier kan du gjøre dette. For eksempel vil fordyper messing i en vann løsning av kobber sulfat gi den en kjedelig issmelting. Dyppe den i saltsyre og jernoksid kjedelig det, og setter den i en vann løsning nitrat av jern og hyposulphite brus vil gi det rødaktig brun toner. Det finnes mange flere colorizing oppskrifter - noen som krever omsorg fordi de involverer sterke syrer.

Belegg med fersk lakk

Løsemiddelbasert nitrocellulose lakk er best å bruke for belegg messing. Hvis publikasjonen er liten nok, er den raskeste måten å belegge det å dyppe den i lakk og henge dem tørke. Alternativet er å spray lakken; for dette er air spray utstyr og en aerosol kan like effektive. Messing er en del av noe større, for eksempel et messing dørhåndtak, beskytte overflaten du ikke lakkering med maskering papir og maskeringstape. Spray en pels lakk, sand det lett med 400-korns slipepapir og så spray en andre strøk.