Den beste måten å avrime kjøleskap

September 11

Den beste måten å avrime kjøleskap

Avriming kjøleskap er nødvendig når is og vann buildup begynner å danne i kjøleskapet. Nyere modeller av kjøleskap har en automatisk avriming innstillingen, men noen eldre modeller har ikke dette alternativet. Manuelt avriming kjøleskapet er nødvendig hvis kjøleskapet ikke er utstyrt med automatisk avriming. Avriming av kjøleskap, fjernes alle buildup fra is og vann, slik at kjøleskapet skal fungere riktig og mer effektivt.

Instruksjoner

•Fjern alt fra kjøleskapet. Prosessen med avriming kjøleskap kan ta flere timer. Plassere elementer som må holdes kaldt i en kjøligere med is.

•Vri av kjøleskapet og koble den fra stikkontakten. Åpne kjøleskapet dørene for å la den varme luften sirkulere i kjøleskapet.

•Lay gamle håndklær på gulvet langs bunnen av kjøleskapet. Sted håndklær på hyllene i kjøleskapet samt å fange opp vannet som isen smelter. At varm romluften å sirkulere gjennom innsiden av kjøleskapet for å tine den effektivt. Dette kan ta flere timer avhengig av omfanget av is og frost buildup.

•Break av stykker av is i nærheten kjøling spoler og langs sidene av kjøleskapet som de begynner å smelte. Bare bruke hendene, unngå å bruke noen verktøy å chip, lirke eller skrape av is og frost buildup.

•Tørk ned innsiden av kjøleskap med en fille og såpevann. Skyll innsiden med en fille og vanlig vann for å fjerne alle såpe rester, etterfulgt av tørke med tørr håndkle å fjerne alle overflødig vann. La dørene åpne og la innsiden til luft tørr i minst en time før snu kjøleskapet på og plassere mat inn igjen.

Tips og advarsler

  • Plasser en stor gryte med varmt vann i kjøleskapet for å hjelpe avriming raskere. Erstatt panorere med fersk varmt vann som det begynner å kjøle seg ned.
  • Unngå å bruke varmekilder som et blåse torch eller hårføner til hjelp i avriming prosessen. Varmen kan skade kjøleskapet og kan forårsake støtfare.
  • Kjøleskapet må plugges i og satt på riktig temperatur for et par timer før det er kult nok å plassere mat tilbake inne. Se brukerhåndboken for en mer bestemt tidsramme for når kjøleskapet vil være kult nok å sette mat inne.