Den beste madrassen dekker for Veggdyr

March 14

Veggdyr skjule i madrasser, hvor de forfølge deg om natten mens du du sover. Dekker madrassen med en encasement å beskytte mot Veggdyr kan hindre dem fra avl og tillater deg å skrumpe sikkert. Exterminators og produsenter av noen madrasstrekk si dekker madrassen stopper Veggdyr fra fôring på deres kjød og legge egg i sengene. En bedbug epidemien har gytt salg av mange typer beskyttende madrasstrekk.

Nahanni av Obasan

Nahanni produserer to modeller av madrasstrekk, laget av økologisk bomull og ull. Nahanni-4000 har en ren ull cover, og ifølge selskapet website, er 99 prosent vanntett. Prisen avhenger av størrelsen på madrass men varierer fra $140 til $299. Nahanni-6000 er en vaskbare økologisk bomull jersey, som varierer i pris fra $143 for en tvilling til $287 en California konge størrelse. En lignende Nahanni modell som ikke tilbys av Obasan fikk en topp rating for både komfort og beskyttelse fra Veggdyr.

AllerZip frotté

Protect-A-Bed AllerZip madrass protector med sin varemerkebeskyttede "BugLock" kommer med en myk bomull frotté overflate. Ifølge selskapets nettside, dekker forhindrer bedbug inn- og utreise og er "bite bevis." Kostnaden områdene danner $107.99 til $139.99 i 2011.

AllerZip barneseng Encasement

Denne madrass protector tilbyr fred i sinnet for foreldre til spedbarn og små barn som kan bekymre begbugs. Denne spesielle barneseng-size madrass protector, som måler 28 av 52, har en frotté overflate for babyens komfort. Materialet gjør det vanntett og kjølig om sommeren og hjertelig om vinteren. Puten er vaskbare og kan steriliseres ved opptil 250 grader. Ifølge Allerzips nettsted, er madrassen sertifisert av et entomologi laboratorium skal bedbug bite bevis. Prisen er $67.49 i 2011.

Uberørte luksus

Uberørte luksuriøse tilbyr en "støv midd-bevis" madrass dekselet laget av en spesiell 100 prosent polyester. Ifølge selskapets nettside har en liten porestørrelse, som gir allergi kontroll og hindrer kjæledyr dander, støv mites, bed bugs og andre skadelige allergener. Kostnadene varierer fra $71.95 til $137.95 i 2011.