Den beste lite tomatplanter

March 30

Den beste lite tomatplanter

Små tomater eller cherrytomater finnes i så mange forskjellige varianter er det ofte vanskelig å vite hvilken du skal velge. Enten det er en liten Plomme tomater, eller en rekke gul, svart eller hvit, de fleste cherrytomater er svært allsidig og kan dyrkes både inne og ute. Mange av disse mindre variasjon kan også dyrkes i små potter eller hengende kurver.

Gartnere glede

Denne varianten har lenge vært en favoritt for gartnere. Ikke bare gjør dette anlegget produsere en ekstremt fin smak, god kvalitet liten frukt, men det er en svært pålitelig plante produsere en tung avling på lang takstoler. Pålitelig cropper, det kan dyrkes som en busk eller en enkelt stamme plante, og vil også så bra i en utendørs sted så lenge det er solrik og beskyttet mot vinden.

Tumbling Tom

Dette er det perfekte utvalget å velge hvis du foretrekker å plante tomatene i hengende kurven eller badekar. Det er en full etterfølgende ennå kompakt tomatplante, som produserer en masse fantastiske smaker kirsebær størrelse frukt. Den er ideell for voksende i veksthus eller utendørs. Denne variasjonen er også tilgjengelig i gult som standard røde.

Sweet millioner

En av de mer produktive liten tomat plantene, gjør det svært populære. Sweet millioner produserer mange lange takstoler, full av disse små, super-søt frukt. Dette er ideelt for Potter og vokser-poser er glade utenfor samt i drivhuset, så lenge de er beskyttet mot vinden. De er relativt tidlig modning hybrid ulike i klynger av frukt er dyp rød farge. Plantene har en tendens til å vokse ganske høy og krever støtte.

Red Alert

Som mer av bush, Red Alert er spesielt utmerket for beholder vokser og krever ingen ekstra støtte. Ikke bare er dette en utendørs variasjon, men det er tidlig modning, høyt gir og vel flavored.

Super Suncherry F1

En hybrid F1 variasjon, som gjør anlegget svært motstandsdyktige mot skadedyr og sykdom. Det er en kraftig voksende og svært produktivt cherrytomat, produsere store multi klynge takstoler tiltalende ser frukt. Den har en veldig søt smak og har sterk motstand mot frukt splitting, som kan være forårsaket av uregelmessig vanning.

Rød Robin

Mange populære dverg cherrytomat, Red Robin er i containere. En kompakt plante med veldig mørkt grønt løv bærer søte tomater, det vil bare vokse til ca 12 inches høy. Dette er en ideell utvalg å vokse innendørs som det krever bare en liten beholder-det er perfekt for en solfylt vinduskarmen. Det er også en ideell fylling for en hengende kurven.