Den beste klassiske måten å kle av maling

April 14

Når det gjelder å male stripping, finne beste metode av maling, tilstanden av malingen og underlaget, eller basen materialet under maling. Mange av de grunnleggende teknikkene gjelder til både løsemiddel og vannbaserte stripping produkter. Mange likheter finnes mellom stripping maling fra trevirke og stripping maling av metall. Alltid fungerer på et godt ventilert område, og bruke hansker og en respirator for komfort og sikkerhet når du arbeider med kjemiske strippere.

Instruksjoner

•Fargeringer overflaten av området for å stripe med en stiv stålbørste fjerne så mye løs materiale som mulig. Hvis stripping tre, alltid arbeide i retning av korn å hindre cross korn riper. Fjerne så mye materiale som mulig slik at stripper maksimal effektivitet.

•Apply varme med kommersielle varmepistol til overflaten for å myke opp maling, og følge opp med en metall skraper. Bruke en tunge blad for å unngå grave i overflaten.

•Paint på en tung strøk av en gel-type stripper med en pensel. Dekk hele overflaten du kle og tillate arbeidstid etikett-anbefalt for maksimal effekt.

•Scrape stripper og gamle male bort med kjemikaliebestandige plast skraper. Starter fra midten og jobb deg ut. Arbeide detaljområder med quad null stålull å helt fjerne maling fra overflaten. En brukt tannbørste fungerer bra for små detaljer. Skrape stripper og gammel maling i et metall beholder med lokk for å avhende senere.

•Sand strippet overflaten med en makt sander. For tre flater gir en tilfeldig orbital sander de beste resultatene. For metaller er et belte sander den raskeste måten å fjerne noen maling rester som gjenstår for å utarbeide overflaten for nye malingen. Start med en ganske grov papir, 100-korn fungerer godt. Arbeide i etterfølgende omganger fra 100 til 150 - til 200-korn. Bruke en sandpapir som er klassifisert av bestemte underlaget du er stripping.

•Rinse støv fra overflaten med en maling tynnere for metall eller mineral ånder for tre. Bruk en klut fuktet i løsemiddelet skylle hele overflaten av strippet. At disse kjemikaliene tilstrekkelig tid til å fordampe før ny maling. Se etiketten for bestemte tørking tider.