Den beste innendørs lys for Treelings

September 22

Den beste innendørs lys for Treelings

En beregnede 10 til 15 millioner husholdninger i USA vokser planter innendørs under vokse lysene. Selv om lyset vises hvit for det menneskelige øyet inneholder det faktisk en rekke ulike bølgelengder eller farger. Planter trenger lys fra begge de røde og blå enden av spekteret å opprettholde normal og sunn vekst og utvikling. Alle planter, inkludert de av trær, eller "treelings," Bruk lys for å opprette næringsstoffer under prosessen med fotosyntese. Næringsstoffer at anlegget for å utvikle nye blader og stengler og bidra til en sterk rotsystem. Mange innendørs gartnere bruke kunstig lys for å supplere solskinn som strømmer i et vindu, mens noen gartnere innendørs lys til alle anlegget belysning behov.

Profesjonell vokse lysene

Barnehager og kommersielle hagesenter bære lysarmaturer og utstyr utformet spesielt for voksende planter innendørs. Mange av disse enhetene ligne liten handlekurver og inkluderer hjul for lett portability. Den nederste hylle eller hyller inneholder plass for små eller unge planter og en flyttbar lys fixture henger over plantene.

Bruke fluorescerende lys for de fleste unge frøplanter eller unge planter med lave lys krav. T5 lysrør og kombinasjonen av høyt trykk, natrium og metall metallhalid, gir høy intensitet utslipp lys nok lys for sol-elskende planter. Metall metallhalid lys gir lys fra den blå enden av spekteret og oppmuntre grønne vekst, mens høytrykks natrium lyspærer gi planter lys fra røde enden av spekteret.

Forhandle belysning

Glødende lyspærer gi lys fra røde enden av spekteret, mens kule hvite pærer gir lys fra de blå bølgelengdene. Innendørs gartnere kan kombinere begge lyspærer for å gi en ung treet lyset trenger. Reflektorer sprette lyset fra den opprinnelige kilden tilbake på anlegget. Gartnere på et budsjett kan bruke et ark av hvitt plakatkartong eller objekter dekket med aluminiumsfolie for å lage en reflekterende overflate.

Avstand og tid

Posisjon lysrør så nært som 4 inches fra frøplante. Glødepærer avgir mer varme, så posisjonering disse pærene for nær en plante kan forårsake bladene til å brenne. Sted glødepærer minst 1 fot fra alle anlegg deler for å hindre skade. Planter krever ulike mengder av lys. Mange planter trenger i gjennomsnitt 10-12 timer med lys hver dag. Blomstrende eller frukt-produserende planter og planter kan kreve opptil 16 timer med kunstig lys daglig.

Design

Dr. Leonard Perry med University of Vermont anbefaler bruk av en lys innslag med tre eller fire lysrøret litt lys. Plass en reflektor på motsatt side av anlegget fra lyset å sikre frøplante får lys på alle sider. Hvis en frøplante lener seg mot en retning som det utvikler seg, er et tegn på at det ikke mottar lys jevnt.