Den beste innendørs hus planter

May 24

Den beste innendørs hus planter

Innendørs houseplants er ideelt for alle som søker en givende hobby eller et tillegg til deres hjem decor. Noen planter krever mye oppmerksomhet og omsorg, så velge den beste er viktig. Det er planter for nybegynnere og eksperter. Noen planter krever lite vedlikehold, mens andre trenger forsiktig Stell. Uansett hvilken stueplante du velger, legger det varme til hjemmet eller kontoret.

Spider-anlegget

Spider-anlegget er ideelt for en innendørs hengende kurven i et hjem eller drivhus. Dette anlegget har mange tynne grønne blader ca 10 til 12 inches lang. Spider-anlegget er egnet for innendørs fordi bladene har ingen duft og de vokser med litt omsorg. Denne planten vokser godt når den plasseres i lyse direkte sollys; men bør romtemperatur forbli mellom 50 og 75 grader Fahrenheit. Holde jorda fuktig med sporadiske varmt vann misting. Innendørs vedlikehold er også lav fordi spider-anlegget krever bare en ukentlig fôring med en vannløselig gjødsel. Dette anlegget skal vokse til ca 6 til 12 inches med riktig pleie.

Pothos Vines

Pothos vinstokker er blant de øverste innendørs plantene, ifølge plantcare.com. Jade, Golden og marmor Queen er blant variantene av dette lettstelt houseplant. Pothos vinstokker er ideelle for kontorer og andre innendørs rom fordi de kan leve av indirekte lys. Selv fluorescent lyset vil hjelpe pothos plante for å vokse. Destillert, filtrert eller regnvann fungerer best for vanning dette anlegget. Fordi pothos planter stammer fra Malaysia, krever de romtemperatur mellom 65 og 85 grader Fahrenheit for sterk vekst. Med riktig pleie, kan pothos planten vokse innendørs hele året.

Aloe

Det finnes mange varianter av dette afrikanske anlegget. Den vanligste innendørs varianten av aloe er aloe vera fordi det er lett å omsorg for i et hjem. Aloe planten krever fullt sollys, men det vil overleve i skyggen. Vann dette anlegget grundig, men la det tørke før vanning igjen. Aloe vokser best med befruktning en gang i måneden. Det er fordeler til voksende en aloe planten innendørs. Kremer og juice har anlegget naturlig produsert sap. Du kan samle saft fra din innendørs aloe plante å behandle burns, utslett og poison ivy. Sap er også spiselig, og flott for bruk i te og andre drikkevarer. Men vær forsiktig forskning bestemt anlegget før fordøye aloe fordi noen varianter kan være giftig.

Kinesisk Evergreen

Kinesisk eviggrønne planten (Aglaonema) er native til Kina og Thailand. Det er blant de beste stueplanter fordi det lever av dårlig lys, og er sterkt og holdbart. En sunn kinesisk evergreen har sølvfargede grønne blader med litt mørk grønn. Anlegget kan overleve i romtemperatur over 55 grader Fahrenheit. Bladene visner hvis de blir for kaldt. Det er viktig å opprettholde en passe temperatur for dette anlegget fordi en gang skade bladene skjer det er permanent. Riktig vanning er også viktig fordi kinesiske evergreens trives i litt tørr jord. Ifølge aglaonema.com tror kinesiske folk lykke kommer fra vokser en aglaonema anlegget i ditt hjem.