Den beste hus planter for oksygen

February 3

Den beste hus planter for oksygen

Ifølge en studie av NASA og tilknyttede landskapet entreprenører of America, mange vanlige potteplanter ikke bare legge til attraktivitet hjem, men de rense luften og fjerne skadelige komponenter fra luften. Noen av disse krever lite vedlikehold og kan tilpasse seg godt til lite lys. Houseplants er lett å finne på din lokale planteskole.

Heartleaf Philodendron

Heartleaf philodendron, også kjent som kjæresten vintreet, er en vanlig houseplant. Anlegget har grønne hjerte-formede blader og foretrekker lite lys. Det kan igjen for å trail ned fra potten eller opplært til å vokse opp et gitter eller støtte bur. Tillate bakken helt tørt ut før hver vanning. Heartleaf philodendron er et flott anlegg for nybegynnere, som det er tolerante av mange forhold og veldig lett å vokse, ifølge anlegget Oasis nettstedet.

Spider-anlegget

Spider planter, også kjent som fly planter, har lange, tynne grønne blader som har en hvit stripe kommer ned hvert blad. Bladene vokser fra midten av anlegget og faller ut rundt kanten av potten. Disse planter foretrekker å være potten bundet med godt drenert, fuktig jord. For god, sunn vekst, sitte anlegget nær et vindu for å få lys; imidlertid holde anlegget direkte sollys. Når disse plantene er kjøpt, Hold deg unna planter med revet blader eller brun tips.

Janet Craig

Janet Craig, som også kalles korn anlegget, er en vanlig houseplant som bidrar til å rense luften. Det er en buskete plante som har lang grønne blader. Dette er en langsom voksende plante som krever lav til middels lett og fuktig jord. Hvis anlegget er utsatt for for mye lys, vil bladene bli bleket. Keep anlegget bort fra direkte sol, advarer webområdet Plant Care Guru.

Peace Lily

Peace Lily har lang grønn vegetasjon med hvit, halv-formet blomstrer. For best resultat, holde dette anlegget innen 5 til 8 feet fra et vindu. Planten foretrekker godt drenert jord og lyse, filtrert lys. Keep anlegget bort fra utkast og rengjør bladene regelmessig med en fuktig klut. Rengjøring bladene vil ikke bare fjerne støv, men det vil fjerne noen skadedyr som pleier å samle på bladene.

Snake Plant

Snake anlegg, som også kalles djevelens tungen, har sword-formet blader som er grønn med en rekke mønstre på hvert blad. Anlegget gjør best i lyse, indirekte sollys og knapt fuktig jord. For best resultat bruker gjødsel en gang i måneden og vær forsiktig så du ikke overwater. Snake anlegget er en luftrenser som fjerner xylen, toluen og formaldehyd fra atmosfæren, ifølge Plant Care nettstedet.