Den beste Hawaii innendørs planter

December 10

Den beste Hawaii innendørs planter

Hawaiian stueplanter faller inn i kategorien av tropiske planter. Dette er planter som er opprinnelig fra tropene. Tropiske habitat er vanligvis lysere, varmere og mer fuktig enn den tempererte. Selv om det er en stor overlapping mellom tropiske planter og potteplanter, er to ikke identiske. Noen gode Hawaii houseplants inkluderer Hawaii ti plante, kupukupu og croton.

Hawaiian Ti anlegget

Hawaiian ti anlegg, eller Cordyline termanalis, som også kalles lykke treet og den røde søsteren. Planten vokser i canes og Bjørn maroon farget, stukket løvverk. Anlegget når en eldre høyde på 2-5 fot, og trives i solrike områder av huset. Anlegget er best bevarte fra varme ventiler og utkast. Hawaiian ti planter liker høy luftfuktighet og daglig misting med vann. Holde anlegget jorda fuktig, men ikke overwater. Samtidig holde anlegget tørker ut helt. Beste vannet er frisk og fri for kjemikalier. Mangel på vann vil føre bladverket å falle.

Kupukupu

Kupukupu, eller Nephrolepsis exaltata, er ikke bare urfolk til Hawaii, men er også funnet så langt i Sør og Nord som New Zealand og Japan. Anlegget er en bregne, og kalles også pamolo. Fronds er stor, skinnende og lys grønn. Når dyrket i optimale forhold kan bregne vokse opp til 4 fot. Det kan lett dyrkes fra planter gravd opp fra større prøver. Kupukupu er ikke bare brukes som en innendørs anlegg i store beholdere, men kan også brukes som en groundcover i landskap. Bregne vokser best i områder med skygge og semi skygge.

Croton

Croton eller Codiaeum variegatum, er fargerike innbyggerne i tropene og skinnende løv og en rekke blad. Vanlige crotons inkluderer den brede blad croton og spiral bladet croton. Planter kan enkelt overføres fra stammen og blad bud borekaks. Crotons kan vokse opp til 10 fot høye og de har sine tyngste løvverk på toppen av anlegget. Crotons vokser best i dårlig lys, og dette hjelper dem å utvikle en sunn blad farge. Plantene er mottakelige for midd, skalerer og roten råte sykdom.