Den beste hardføre planter

November 21

Den beste hardføre planter

Muligheten til å dyrke planter er noe som de fleste av oss skulle ønske vi hadde god, men vi ofte mislykkes. Hvis du elsker atmosfæren at innendørs stueplanter gi, men du har hatt liten suksess i dyrking sunn flora hjemme, er det fortsatt håp. Ved å nøye velge beste hardfør planter for et hjemmenettverk kan du overvinne "svart tommelen" og nyte levende planter og blomster året.

Bregner

Bregner er ideelle for den innendørs fordi de ikke krever mye sollys. Mens mange typer bregner krever en fuktig atmosfære og mange misting, finner du noen svært lite vedlikehold varianter. Kanins foten Fern (britisk aureum) har en lacy utseende som er attraktiv i en hengende kurv. Hva gjør det spesielt egnet for neglectful gartnere er at det liker å tørke ut litt mellom Pottejorden. En annen hardy av bregner er fuglens reir Fern (Asplenium nidus), som liker litt mer vann enn Kanins foten Fern men er populær på grunn av den betydelige størrelsen og bred, blanke blader.

Vines

Klatring eller etterfølgende planter kan gi alle rom eksotisk utseende, og du kan velge blant flere varianter som er lett å vokse. Heartleaf Philodendrons (Philodendron cordatum) er etterfølgende planter som kan trives under ugunstige forhold, men du trenger å holde dem unna direkte sollys og unna kjæledyr, som planter kan være giftig hvis konsumert. Voks anlegget (Hoya carnosa variegata) har tykke waxy forlater og lang, tynn vinstokker som er varm rosa når unge. Det er ikke bare en hardfør plante, men det faktisk kan bidra til å forbedre inneklima.

Blomstrende planter

Møll orkideer (Phalaenopsis) har blitt en stadig mer populær gave plante, relativt få mennesker har noen ide som en orkidé anlegget kan vare i flere tiår. I motsetning til populær overbevisningen, møll orkideer er ganske hardføre og vil blomstre flere ganger i året med minimal forsiktighet. De elsker lyset, men ikke direkte sollys. En spesielt hardfør plante er den dramatiske Sanremos Aemulum, med sin scarlet røde hjerteformet blooms. Ligner møll orkidé, Sanremos trives på indirekte lys.

Grønne effekten

Den beste måten å vokse hagebruk tillit er å fylle hjemmet ditt med vanskelig å drepe planter. Tilgivende natur edderkoppen anlegg, Snake anlegg, støpejern anlegget og gråt Fig kan hjelpe deg å oppnå en effekt grønne fingre med lite stress eller bortkastede penger. Holde planter vil bli en glede.