Den beste gulrot varianter plante

December 25

Den beste gulrot varianter plante

Gulrøtter er en vanlig anlegget at selv nybegynnere kan nyte vokser. Det er mer til gulrøtter som nybegynnere pleier å realisere, og ved plukking frø de kan bli overveldet av valg av varianter har å velge mellom. Når bestemme hvilken gulrot å inkludere i din hage vurdere type jord har, hvor du vil plante, hvor fort du vil produsere og mest av alt, smak og tekstur du ønsker.

Nantes

Nantes er god alle formål gulrøtter gjøre vel i grunne eller dypt hage jord. De gjennomsnittlige 5 til 8 inches i lengde, men slanke kroppen krever løs jord for å vokse rett og ikke gaffel. Fellesnavn for Nantes er Nantes Coreless, Nantes Superior og Scarlet Nantes. Touchon er et arvestykke utvalg av Nantes gulrot som er spesielt søt og lett å vokse. Nantes er veldig rask modning gulrøtter som er klar til innhøsting 60 dager etter spirende.

Imperator

Imperator er en stor gulrot som vokser så lenge 14 inches. Det er en tynne, ømme gulrot for lengden og krever løs, dyp, rik jord. Fellesnavn for Imperator gulrøtter inkluderer japanske keiserlige lange og lange Imperator. Imperator varianter moden i ca 77 dager.

Chantenay

Chantenay er en korte, tykke gulrot som er perfekt for grunt tomter som vindu bokser eller container hagearbeid. Gjennomsnittlig lengde på Chantenay gulrot er mellom 3 og 6 tommer. På om lag 2 inches tykke er det nesten like tykk som den er lang. Noen vanlige navn for gulrøtter av dette mangfoldet er Kurota Chantenay og Red Core Chantenay. Chantenay varianter er ganske rask modning gulrøtter som nå toppen lengde på ca 70 dager.

Danvers

Danvers variasjonen er en vanlig oransje gulrot med en gjennomsnittlig lengde på 8 inches med en tykk, sterk kropp. De er lett å trekke fra bakken, og gjøre det bra i de fleste dyp jord. Danvers har en middels modenhet 75 dager fra spirende. Noen av de Danvers variantene er bare navnet nummer angivelse etter den andre har felles marked navn som St. Valery og Scarlet Keeper.

Cosmic Purple

Du får virkelig eksotiske med arvestykke varianter som Cosmic Purple. Dette ville se gulrot er strålende lilla på utsiden, og den velkjente oransje inne i kjernen. Kosmiske lilla gulrøtter er også kjent som "Foxey Lady", og noen mener den dypt lilla varianter har en høyere forekomst av antioksidanter. Sin arvestykke fetter, den Scarlet Nantes, er et fransk utvalg som er rød som navnet tilsier.