Den beste gjerde for kyllinger

May 19

Den beste gjerde for kyllinger

Best fekting for kyllinger, avhenger av hvor du bor og hva slags rovdyr du har rundt. Gjerdet må åpninger liten nok til at kyllingene ikke kan presse gjennom det og høy nok til at de ikke kan fly over den. I tillegg må det være sterk nok til å holde predators. Mange typer gjerde er tilgjengelig, og de er laget av nylon, plast eller wire.

Nylon/plast

Nylon og plast fekting er fin å holde hønene inne innhegningen fordi de ikke kan tygge seg. Men vil det ikke ta mye for overgripere å tygge seg i.

Kylling Wire

Den tradisjonelle kylling wire gjerde har liten Sekskantet åpninger og er tilgjengelig i halv tomme, 1 tomme eller 2 inches. Det kan finnes i ulike instrumenter, og færrest gauge er den sterkeste. "Heve kyllinger for Dummies" understreker at mens denne typen gjerde vil holde kyllingene inne, den ikke hindrer rovdyr komme til kyllinger. Hundene og vaskebjørn kan lett gå gjennom hønsenetting. I tillegg gjør i tid blir svakere og rustne, det vanskelig å arbeide med.

Sveiset Wire

Sveiset wire fekting, som "rabbit fekting" fungerer bra for kyllinger. Den kommer i forskjellige høyder og ulike størrelser åpninger. Ifølge "Heve kyllinger for Dummies," er en maske som er 1 av 2, 2 med 3 eller 2 av 4 inches tilstrekkelig for voksen kyllinger. Gjerdet skal 4 eller 5 fot høy å holde høns fra å rømme. For å unngå rovdyr grave under gjerdet, kan du bruke en piggete stål enhet, for eksempel Digdefence, som også forsterker bunnen av gjerdet.

Elektrisk

De mest effektive gjerdene, særlig for å holde reven av løpeturen kylling er et svært høye gjerde eller en elektrisk gjerde. Fjærfe Keeper anbefaler enten en 6-fots-høy gjerde som bakkene utover for å holde revene fra klatring i, eller et gjerde som er elektrifisert reven sniffing høyde. Elektrifisert netting er også tilgjengelig i kits. Selv om ikke veldig sterk, forhindrer det predators med elektrisk støt.

Betraktninger

Plassering av kylling coop og kjøre når innfatning den opp og installere gjerde er viktig. Gjerde vil være til ingen nytte hvis du har nærliggende trær der rovdyr kan slippe inn i går eller hekker der de kan klatre opp og få over gjerdet.