Den beste fargen for fuglebrett

December 4

Den beste fargen for fuglebrett

Når du er klar til å velge en ny eller din aller første - fugl mater, kan du vurdere hvilke fugler du ønsker å tiltrekke. Å vite hvilke fugler du ønsker å tiltrekke kan hjelpe deg å finne ut hvilken type, passer størrelse og farge mater best dine behov.

Betydning

I en verden av detaljhandel fuglekasser og forer tilhører de eneste spesifikasjonene tiltrekke bestemte typer fugler. Faktisk de fleste fuglene betaler lite oppmerksomhet til bestemte fargen på en mater men bekymre mer type mat i materen eller hvordan materen forvalter feed.

Spesifikasjoner

Hummingbirds bryte reglene litt av blir tiltrukket av fargerike feeders, minner om lyse, full av nektar blomster. For å tiltrekke hummingbirds til nektar matere, omfatte de fleste kommersielle matere rød å lokke nektar-kjærlig kolibrier.

Betraktninger

Fargen er ikke den eneste utslagsgivende faktoren når tiltrekke fugler å matere, så mange fugletittere vil bruke klart forer for å gi enklere varsel at materen må etterfylles. Imidlertid for å tiltrekke fugler å en ny mater, kan du prøve innpakning deler av materen i reflekterende aluminiumsfolie å fange fuglene oppmerksomheten når sollyset treffer materen.