Den beste dårlige innendørs planter

November 30

Den beste dårlige innendørs planter

Noen innendørs rom tilbyr fantastisk lysforhold for potteplanter trives. Andre bare ikke. Bare fordi et rom er svak eller ikke har et sterkt, betyr konsekvent lyskilde ikke at innendørs planter ikke kan overleve der. Faktisk, er det en rekke attraktive og enkle å vedlikeholde planter som tåler dempet belysning forhold veldig enkelt.

Bambus

For en orientalsk aksent på svak rommet er bestemte en art av bambus kjent som Indocalamus tessellates et godt valg. Denne fleksible bambus er innfødt til Kina og kan vokse opp til 3 feet tall i en potteplante, innendørs miljø.

Spider-anlegget

Spider-anlegget, Chlorophytum comosum, er en svært hardfør, dårlige anlegg som er også kjent som "fly fabrikken." Den har tjent dette navnet på grunn av sin lange, dingler stammer som produserer blomster som til slutt blir "baby" edderkopp planter. Edderkopp planter gjør idé hengende planter og er bra for nybegynnere.

Kinesisk Evergreen

Kinesisk evergreen, Aglaonema commutatum, er en hardfør plante som trives med dempet belysning miljøer. Dette anlegget kalles noen ganger "silver queen" på grunn av den sølvfargede-grønn farge langs bladene.

Pothos

Pothos, Epipremnum aureum, er en hardfør og allsidig plante. Den kan blomstre i mange lys og fuktighet forhold, inkludert dempet belysning innendørs rom. Pothos pleier å ha et klatring og dingler vekstmønster som gjør det et attraktivt hengende plante.

Støpejern plante

Støpejern anlegget, Aspidistra elatior, er innfødt til Japan, Kina og Taiwan. Den grove, læraktig blader og solid disposisjon har fortjent det kallenavnet "jern anlegget." Dette anlegget er sakte voksende art som krever tålmodighet og tid for utvikling. Men tåler det lite lys og enda kaldere miljøer, noe som gjør det en robust innendørs anlegg.