Den beste bunndekkende for skyggelagte områder

February 2

Den ideelle bunndekkende for skyggelagte områder av din bolig er de innfødte artene som tåler gjennom de forskjellige typene Vær felles for din region. Disse lav vekst planter er hardføre nok til å overleve i en del av Nord-Amerika, uberørt av kulde og voksende forhold. Ved å plante dem på områder bidrar til deres vekst, vil du tillate dem å trives og spre.

Alleghany vinterglans

Bruke Alleghany vinterglans (vinterglans procumbens) så langt nord som den varmeste delen av US Department of Agriculture anlegget hardførhet sone 4. Anlegget, økende til 10 inches høy, vil spre via rotstokker røttene sende i alle retninger. Alleghany vinterglans har eviggrønne bladverket med attraktive, men veldig små, rosa hvite blomster som blomstrer i April. Alleghany vinterglans krever en delvis til full-skyggen sted å utvikle. Rotsystem bidrar til å avskrekke noen erosjon, noe som gjør det til et valg for banker og bakkene i skyggen. Universitetet i Connecticut Plant Database anbefaler denne arten for planting under skyggen trærne, hvor mangel på direkte sollys resulterer i liten eller ingen plantevekst for andre arter. Dette anlegget er innfødt fra West Virginia sørover til Deep South habitater inkludert Louisiana og Florida. Kultivarer inkluderer Eco skatt, et skjema med spraglete løvverk.

Virginia Creeper

Plante Virginia creeper (Parthenocissus quinquefolia) der det har ingenting å klatre på og denne spre vine fungerer som bunndekkende, utvide og voksende. Virginia creeper gir deg fall løvverk farge, som bladene sammensatte og lauvskog endres til farger som rødt og lilla før slippe unna. Virginia creeper tåler slike forhold som salt spray, tillater bruken i kystområdene. Vine vokser også i full skygge eller i full sol, gjør det allsidig, og at du kan plassere den hvor begge skje i nærheten av hverandre. Virginia creeper er en østlige anlegg, vokser fra nordøst i USDA sone 3 til Florida. Virginia creeper muligheten til å spre gjør det en bunndekkende som kan forbedre bakken der gresset ikke utvikler. Vintreet klatre på trellises, gjerder og strukturer det kan komme; Når forskanset, er Virginia creeper vanskelig å fjerne.

Wild Ginger

Blomstene som wild ingefær (Asarum canadensis) produserer i April og mai er attraktive. Men holder de store bladene av denne perennial bunndekkende arten dem skjult. Wild ginger vokser til 12 inches som en innfødt plante fra det sørlige Canada gjennom Florida. Wild ginger gjør best i skyggen, med de perfekte forholdene å fremme veksten å være en fuktig men sur jord. Wild ginger vil etterhvert spre seg gjennom sin rotstokker fra der du første anlegget, dekker bakken med dens mørk grønt løv. Wild ingefær rot har en distinkt ingefær aroma til den. Lady Bird Johnson Wildflower Center notater du kan legge sukker til det og bruke det når matlaging som innbytter ingefær.