Den beste blomst design & dekorasjoner

August 30

Den beste blomst design & dekorasjoner

Fra bryllupet buketter og tabellen centerpieces til veggtepper, kan blomster-dekorasjoner og arrangementer bringe skjønnhet og livet til mange situasjoner. Bestemme hva slags ordninger å velge, eller gjøre blomsterdekorasjoner selv, kan være vanskelig hvis du ikke har noen erfaring. Men kan betalende oppmerksomhet til farge og tekstur hjelpe deg finne den beste blomst designen situasjoner.

Bruke farger

Det er to måter å gå om paring blomster for utforming og utsmykkingen. Du kan midtstille ordningen rundt én farge eller familie av farger, eller du kan bruke kontrast men komplementære farger. Eksperimentering med farger er en stor del av å lage vakre floral design. Du kan for eksempel opprette en vakker bukett med ulike typer myk rosa blomster. Start med en base av fem rosa roser og bland i fire store rosa liljer. Veve noen myke babyens pust med denne basen å bløtgjøre rosa. Holde noen grønne rosen bladene samt lily bladene, og legge til to til tre bregner. Dette er et eksempel på monokrome design. Selv om det ikke virkelig én farge, avhenger det svært mye av én farge.

En blandet ordning er litt mer vågale og krever kjennskap til hvordan fargen fungerer. I denne typen arrangement, stakk ikke å matche fargene, men å finne kontrasterende farger som utfyller. For eksempel kan blande delikat spansk blåklokker og babyens pust med store gule liljer og gul tusenfryd være ganske arrestere. I dette tilfellet ønsker du å ta vare å bruke myke gule og unngå oransje, som ville slåss med den blå aksenten.

Bruke størrelse

På samme måte som farge kan brukes til å legge til tekstur og tegn en blomst arrangement, form og type blomst kommer inn i bildet når blomst design og dekorasjoner. Blande flower typer og figurer i en ordning kan resultere i en fantastisk dekorative midtpunktet, bukett eller veggen henger. Men når du blander former og typer, er oppmerksomhet til størrelse nødvendig. Tenk på din større blomster (for eksempel roser, liljer eller peoner) som ordningen. Bruke mindre, mer delikat blomster aksent og bygge på at senter.

Når du ordner blomster, hjelper det også for å avgjøre formen. De fleste buketter har en forsiktig sloping form og eksamen høyde for blomster. Plass høyere blomster mot baksiden av buketten, sammen med bregner eller andre grønne aksent planter.

Native villblomster

Mens blomster du dyrke i hagen din eller blomster kjøpt fra en barnehage er vanlige kandidater for blomster-dekorasjoner, ikke overse den naturlige skjønnheten i feltene rundt deg. Native urter er sesongbasert, naturlig og ofte hardfør på en måte som dyrket, ikke-native blomster ikke kan være. Disse blomstene er perfekt for en sesongmessige dekorasjon eller midtpunktet. Bruke prinsippene du ville bruke alle andre bukett eller blomst arrangement med hensyn til farge, form og størrelse til ville blomster vil resultere i en god dekorasjon som har en vill flair å den.