Den Best avskårne blomster for Texas

July 29

Den Best avskårne blomster for Texas

Valget av blomster saker når du sender dem til en kjær for en spesiell anledning. Hver blomst er en symbolsk verdi, og ikke alle snittblomster holder seg til ulike miljøforhold. Texas har to grunnleggende klima. Den vestlige delen har halvtørre vær, mens Øst har fuktig subtropisk forhold. Det betyr at den best avskårne blomster for Texas er de som også vokser det og tåle varme, fuktighet og sol.

Vismenn

Salvie (Salvia) kommer i et utrolig utvalg av farger, inkludert fuchsia, rødt, blått og lilla. Salvie plantene som trives i Texas inkluderer høst salvie (Salvia greggii), Victoria blå salvie (Salvia farinacea) og ananas salvie (Salvia elegans). Salvie blomster legge høyden til en samling av fersk-snittblomster, og de har nok variasjon i nyanser å matche nesten enhver anledning. Sage inneholder også en aromatiske profil for kutt-blomsterdekorasjoner.

Tusenfryd

Tusenfryd er tilsynelatende enkle blomster, men de oppretter henting mangfold i en cut-blomst-samling. Noen av innfødte tusenfryd for Texas inkluderer blackfoot daisy (Melampodium leucanthum) med små hvite blomster og gule sentre. Denne blomsten fyller hullene i ordningen ligner på babyens pust. Afrikanske tusenfryd kommer i oransje, rød, rosa, gul og hvit, så Velg en som passer dine arrangement generelle temaet. Det er også prestekrage (Chrysanthemum leucanthemum) med større blomster enn den beskjedne blackfoot. Husk at friske snitt tusenfryd godtar konditorfarge lett også, så du kan variere nyanser utover de som finnes i naturen.

Lantana

Lantana er et geni av floral busker som vokser i Texas. De kommer i forskjellige farger, gull blir den mest hardføre. Lantana kommer fra vervain familien, som omfatter mer enn 150 prangende arter innfødt å varme, tropiske omgivelser. Det betyr enormt utvalg å velge mellom for å kutte, inkludert nyanser av rød, gul, oransje, rosa og lilla. Ett ord av forsiktighet: Lantana blomster har vanligvis stikkende stammer. Vær forsiktig når du høste dem. Bladene gir en annen potensiell aromatiske element, slippe vervain lukten når du gnir dem. I en ordning er hver kuttet Lantana blomster som en liten bukett til seg selv, som en samle eller tinier knopper. De gjør en god midtpunktet eller filler, avhengig designe din.

Kosmos

Spansk prestene hevet kosmos i meksikansk oppdrag. Denne utrolig dramatiske blomst vokser godt i Texas, også. Klagen kommer fra harmonisk arrangementer av kronblad rundt midten av sammensatte blomsten. Den store arten av kosmos inkluderer kosmos sulphureus og kosmos bipinnatus. Sulphureus gi gule, oransje og røde blomster for skjæring, med smale blader. Bipinnatus blader, sammenligning, se bregne-lignende og fargene omfang fra hvit til mørk-rose. Som en del av en frisk-kutt midtpunktet opprette kosmos en luftig følelse.