Delta kjøkken tappekran reparasjon deler

June 27

Delta gjør tre typer Kjøkkenarmaturer: en enkelt-håndtak tappekran, to håndtak tappekran, og uttrekkbar tappekran. Mens noen av disse delene er spesielt for den bestemte tappekran, er andre utskiftbare blant hvilke tappekran. Å vite de bestemte delene og når de er nødvendig aids i raskere feilsøking av vanlige Delta kjøkken tappekran problemer.

Seter og fjærer

Samme seter og fjærer er tilgjengelig for alle tre typer Delta kjøkken kraner. Reparasjonssett for disse er identifisert som RP4993. Inkludert i denne pakken er to gummi seter og to metall fjærer. Disse delene er plassert i hver håndtere to-håndtak Delta kjøkken kraner og under håndtaket på de uttrekkbar og ett håndtak Kjøkkenarmaturer. Et symptom på seter og fjærer utskifting i kjøkken kraner er når strålesamleren, ligger på spissen av kranen, lekkasjer.

O-ringer

O-ringene er små gummiringer i kranen som hindrer tuten lekker. En lekkasje fra bunnen av tuten i de to-håndtak og ett håndtak Delta kjøkken kranen typene er en indikator som o-ring må erstatte. Hver av de tre kjøkken tappekran bruker en annen O-ring. To-håndtak kraner er vil o-ringen reparasjonssett RP2055; for ett håndtak kraner finnes O-ring erstatning i reparasjonssett RP25; og uttrekkbar kraner, O-ringene er i reparasjonssett RP32520.

Omkasteren montering

Samlingen omkasteren viderekobling vannet fra tappekran sprøyta i Delta ett håndtak og to-håndtak kjøkken kraner. Lekker fra leder av sprøyta i begge modellene må omkasteren samlingen fjernet, renset og muligens erstattet. Denne delen må også erstatte hvis tappekran sprøyta ikke virker ordentlig. To-håndtak og ett håndtak-modeller bruker en annen omkasteren forsamling. Reparasjonssett er RP320 for ett håndtak modeller og RP6073 for to-håndtak tappekran modeller.

Spray og slange

Den sprøyta slange som brukes for begge to-håndtak og ett håndtak modeller er en og samme. Begge modeller er reparasjonssett for denne delen RP31612. Sprøyta og slangen må erstattes hvis sprøyta fortsetter lekker eller funksjonssvikt etter at samlingen omkasteren er erstattet.