Delta kjøkken tappekran installasjonsinformasjon

March 11

Webområdet Delta beskriver den vanlige fremgangsmåten for å installere en Delta kjøkkenkran. Hvis du er omgåelsen tjenestene til en profesjonell installatør og gjøre jobben selv, være helt Les instruksjonene som fulgte med bestemt Delta kranen på forhånd for å få en forståelse av noen konkrete tips eller retningslinjene som er anbefalt av produsenten.

Nødvendig verktøy

Verktøyene som trengs for generelle Delta kjøkken tappekran installasjon inkluderer en basin skiftenøkkel, som er svært nyttig for nå og stramme kranen festeboltene fra under vasken. Andre verktøy er en skiftenøkkel, silikon fugemasse, kanal-type tang-Phillips og spor skrutrekkere og en Allen fastnøkkel, som er ofte inkludert i kranen. En lommelykt er også praktisk for arbeid i mørke rammen under kjøkkenvasken. Teflon tape, også kalt rørleggers tape, er også nødvendig.

Første skritt

Det første trinnet er å gjøre visse at varmt og kaldt vann ventilene blir slått av før du kobler og fjerne gjeldende kranen. Installere nye varme og kalde håndtakene, sammen med deres pakninger, gjennom respektive hullene i vasken, etterfulgt av tut og pakning. Hvis det er en en-brikke tappekran kropp, plasser tappekran kropp og pakning på vasken slik tappekran marrowbones settes inn gjennom riktige hullene på vasken. Bruk silikon fugemasse under pakningen hvis vasken er ujevn.

Installer sprøyta

Hvis bestemt Delta kranen har en sprøyta, sette sammen og montere samlingen spray slange i henhold til instruksjonene for bestemte Delta kranen installeres. Sikre en tett forbindelse mellom sprøyta hodet og slange montering, med fingrene. Montere samlingen spray slange i høyre hullet på vasken eller, for en enkelt-håndtak tappekran, gjennom en senterhullet i vasken.

Skylle ut rusk

Når riktig installert en Delta tappekran, fjerne strålesamleren fra spissen av tuten før du bruker kranen for første gang. Også fjerne svart pakningen bak strålesamleren. Åpne både varmt og kaldt vann håndtak på kranen. Slå på varmt og kaldt vann linjene under vasken, og la vannet løpe fritt gjennom kranen i 15 sekunder. Dette spyler ut rusk interne tappekran skade. Slå av tappekran håndtak og installere pakning og strålesamleren på tuten.