Delta badekar tappekran reparasjon instruksjoner

January 7

Delta gjør høykvalitets kraner, hver med en rekke funksjoner. De bad og badekar kranene inkluderer skålde beskyttelse og temperaturkontroll. Disse kraner er ikke immune mot reparasjoner, men. Nå og da, krever Delta kranen nye deler å holde den kjører som ny. Som sete skiver slites ut, vil du oppdage lekkasjer rundt kranen hodet. Erstatte dem, og disse lekkasjer vil forsvinne. Løsningen tar bare noen minutter.

Instruksjoner

•Start av ditt hjem ved å lukke av ventiler på vannrøret.

•Trekk til skruen som fester kranen håndtaket til kranen stammen. Bruk en skrutrekker (for Phillips-head skruer) eller en Allen fastnøkkel for Allen-head nøtter. Løft kranen håndtaket av etter skruen fjernes. Lagre skruen for gjenbruk.

•Twist av hetten rundt toppen av kranen. Dette er en messingring som er nesten jevnt med leder av kranen. Bruk en tang til å løsne og fjerne denne delen.

•Plasser en klut i hodet av kranen rundt trim cap, delen ligger like over bunnen av kranen. Grip hetten (rundt kluten) med en stor tang og vri den til venstre for å fjerne den. Trekke dette av kranen. Fjern ventilen og O-ring inni.

•Løft opp ut sete skiver med spissen av Allen fastnøkkel. Disse er små, runde gummi pakninger innenfor to hullene i kranen. Plasser nye hullene og at de er flush med tappekran bollen.

•Bytt kassetten og O-ring neste med splitter nye deler designet for kranen din. Skru mutteren igjen. Erstatte trim hetten og stram for hånd. Skyv håndtaket på spaken og erstatte feste skruen med Allen fastnøkkel.