Delta badekar dusj Valve installasjon

September 7

Delta designet det meste av sin kar og dusj kraner med et enkelt oppsett, å installere og fjerne ventilen en ganske enkel prosedyre. For at ventilen for å fungere i et badekar og dusj tappekran, må du installere riktig størrelse og modell ventil. Hvis når du prøver å feste ventilen i vannrøret du møter motstand, stoppe umiddelbart og søke hjelp fra en rørlegger. Tvinge ventilen for å passe kan resultere i alvorlig ventilen, kranen og selv vannrøret.

Instruksjoner

•Fjern gamle dusj ventil, hvis kranen ikke er helt ny. Lukk husets viktigste vannet ventilen, og slå på kranen å sørge for at vannet har vært helt kuttet.

•Løsne skruen forankring kranen håndtaket, som er plassert i midten av håndtaket eller ved eller nær der håndtaket kobles til kranen. Bruke en Allen fastnøkkel eller en Phillips-skrutrekker, avhengig av skruen i kranen.

•Start mutteren som sitter under håndtaket mot klokken med en skiftenøkkel, til mutteren kommer gratis. Skyv av chrome ermet fra ventilen, hvis det finnes, og bruke skiftenøkkelen vri ventilen mot klokken helt til det kommer gratis også.

•Skru nye ventilen til vannrøret, urviseren og stramme det med wrench. Skyv chrome ermet over ventilen og skru mutteren som festes til slutten av ventilen.

•Sett håndtaket over mutter og ventil, skru i midten eller bunnen av håndtaket til håndtaket ikke jiggle. Åpne den viktigste vann ventilen for huset, så sjekk kranen eventuelle lekkasjer.