Deler av Handsaws

March 3

Handsaws har eksistert i lang tid i noen form eller form. Bildet folk flest tenker på når de hører ordet er den tradisjonelle carpenter's håndsag. Dette er det eneste metall bladet med tre håndtaket og konisk slutten. Bladet er festet til slutten hvor den tre delen er, og har forblitt omtrent uendret i hundrevis av år. Det er ikke så enkelt som det høres siden hver så faktisk har en rekke forskjellige navn på delene.

Spiserør

En spiserør representerer mellomrommene mellom tennene. I spiserøret er viktig å bestemme mengden av tre kan du klippe med et enkelt pennestrøk. Dyp gullets fjerne større biter av tre. Tenk deg en så brukes til å kutte et tre, og enorm en til to tomme dybden i tennene. Denne dybden bestemmer hurtighet i skjæring. To treet sager brukes til å fjerne store mengder tre og har dypere tenner. Mindre tre sager som krever mer kontroll har mindre tenner og fjerne mindre trevirke.

Bladet og tenner

Bladet av så er på metalldelen av så har tennene på bunnen. De er laget av stål. Tennene er plassert på bunnen av bladet. Dette er den faktiske kutte delen av sagen. Så er trukket og presset gjennom skogen, den burrows i tre og fjerner den.

Tilbake

Dette er delen av bladet ligger på så og tennene. Dette er litt tykkere å gi støtte under blad slag.

Håndtere

Håndtaket er delen snekkeren holder mens kutte gjennom tre. Det var tradisjonelt laget av tre. Håndtaket er hullet i midten. Moderne sager har håndtak som formet håndtak og gummi på dem for komfort. De kan også være laget av plast.