Deler av en strykebrett

January 5

Deler av en strykebrett

Strykebrett har eksistert i mange år. De kom i bruk tilbake da strykejern var støpejern og oppvarmet i kull peis. De første strykebrett var tre, ifølge laget hvor, og ble satt opp på fire tre ben. Moderne strykebrett kan er metal med mange andre forbedringer, og lett kollapset og lagret.

Dekke

På en strykebrett er det øverste laget av materiale som kommer i kontakt med klær og jern dekselet. Dekker kommer i alle farger og mønstre. Behandles skal varme bevis eller varmebestandige, noe som er viktig av sikkerhetsgrunner.

Utfylling

Under dekselet ligger utfyllingen, som gir kroppen til overflaten av strykebrettet. Denne å polstring kan være laget av bomull fiber, Syntetiske fibre eller et tynt lag av skum.

Ansikt

Den strukturelle delen øverst strykebrett er ansiktet. Dette er laget av metall og har ofte mønstre av mange hull over overflaten for å kjøle strykebrett ansiktet. Vanligvis er det bred i den ene enden og konisk på den andre for strykejern små deler av plagg som skjorte ermer eller bukse ben.

Ben og mekanisk låsene

Bena på en strykebrettet består av hul metall og brett flatt sammen med ansiktet. Et trykk på en enkel, lille spaken angrer låsen, forårsaker strykebrettet å kollapse til en flat, lagring-effektiv enhet.

Ekstra

Moderne strykebrett kan ha én eller flere ekstra funksjoner. Noen gir en spesiell dokkingstasjon for fastsettelse jern trygt og en vertikale stangen for å holde ledningen ut av veien. En annen nyttig tilbehør er en klær bar for hengende klær som de trykkes.

Variasjoner

Liten strykebrett er laget for reise eller liten boligkvarter og har færre deler. Noen Brett opp i et grunt skap og en hengsel mekanisme for å ta strykebrettet ned og plassere den.