Deler av en Rose plante

July 7

Deler av en Rose plante

Hagebruk er vitenskapen om anlegget og blomster, dens reproduksjon og deres ulike deler. Læring deler av rose lar deg utforske reproduktive systemer for anlegget. Hage entusiaster vare ta for å lære ikke bare Hva nurtures planter å vokse, men også alle delene som utgjør en bestemt plante. Læring anatomien i roses er spesielt viktig å rose oppdrettere.

Kronblader

Kronblader av en rose er grønn kronbladene som dekker kronbladene før de blomstrer full. Kronblader beskytte steg blomstring fra delene mens blomstring utvikler og spredt mot gulvet når rose blomstrer. Kronblader tiltrekke pollinators å blomstre med deres duft.

Kronblad

Kronbladene på en rose er mykt og kommer i forskjellige nyanser av rosa, rødt, oransje og hvitt. Roseblader har en signatur duft som er konvertert til dyr parfyme og eteriske oljer. Roseblader tiltrekke pollinators, som bier, med farger og søt duft.

Kvinnelig seksuell deler

Kvinnelige seksuelle deler av en rose er stigma, stilen, eggstokk og ovule. Stigma er fett verden på som stikker opp på toppen av en rose og er stedet hvor pollen er avsatt. Pollen reiser ned fra stigma, gjennom lange røret som stigma er knyttet til kalt stilen. Pollen inn eggstokken ved foten av stilen. Kvinnelige delene kalles pistil av rose.

Mannlig seksuell deler

Mannlige seksuelle deler av rose er anthers og filament. Filament er lang stamme i rose som støtter annen. Anthers opprette reproduktive pollen, som er distribuert til kvinnelige deler av rose gjennom pollinering prosessen involverer bier og fugler. De mannlige delene av rose kalles samlet på stamen.