Deler av en asfalt Shingle taket

July 9

Deler av en asfalt Shingle taket

Enkel å installere, motstandsdyktig mot elementene og relativt rimelig, asfalt shingle tak er et populært valg for både nye taket installasjoner og oppussing. Enkelt, logisk systemet brukes til å installere asfalt Helvetesild oppretter en værbestandig konvolutt over en home taket. Enten du bygger nytt hus eller erstatte en gamle taket, er det viktig å bli kjent med delene av en asfalt shingle taket og lære hvordan hver del passer inn i det store bildet.

Vindsperre

Begrepet "vindsperre" refererer til arkene kryssfiner eller sponplater som utgjør bakgrunnslaget for tak. Disse dekk og span gapene mellom en struktur sperrer eller tak bjelkene. Kryssfiner vindsperre består av solid lag av tre bundet av lim eller harpiks. Sponplater, også kalt orientert strand styret (OSB), består av en stor mengde harpiks-bundet flis som trykket og kuttet i formen av kryssfiner arket.

Taktekking papir

På toppen av takets vindsperre Påfør elektrikere et lag med overbygg papir, ofte referert til som tar papir eller taktekking følte. Den mest grunnleggende typen av overbygg papir består av tykk, holdbart papir bundet med en vanntett belegg av tjære. Likeledes består belagt eller bundet med tjære, grunnlaget for taktekking følte ikke papiret men av glassfiber eller syntetiske tråder dannet i et ark. Dette produktet kommer i en stor Rull og er knyttet til vindsperre med stifter eller spesialiserte negler.

Helvetesild

Etter at taktekking papir, installerer en roofer asfalt helvetesild. Grus installasjonen starter på bunnen av et tak med en dobbel eller trippel tykt lag kalt en "startpakke strip." Spesielt formet helvetesild, kalt "ridge caps" eller "ridge helvetesild," dekker de vinklet på hoftene og toppen av et tak. En roofer bruker en pneumatisk spikerpistol eller taktekking hammer feste asfalt Helvetesild med overbygg negler.

Blinkende

Begrepet "blinkende" generelt refererer til metall strimler som dekker og beskytter innsiden hjørnene og vinkler av et tak, som punktet der en taket møter en øvre historien vegg. Blinkende er vanligvis tilgjengelig som en rull med tynn, flat, metallplater, ofte laget av aluminium. Stive, L-formet blinkende, vanligvis laget av værbestandig stål, er tilgjengelig i lengder av 8 føtter og lengre. Elektrikere installere en spesialisert type blinkende, kalt "dryppe kant" eller "dryppe cap," rundt et tak fascia. Dryppe kant vise egenskaper en flens som stikker utover og styrker vann fra en bygningens overflaten. I tillegg noen konstruksjon fagfolk bruker begrepet "blinkende" for å beskrive spesialdesignet metall "taket jacks" som beskytter tak-montert avløp åpninger, ventilasjon stabler og tilgang hull.