Deler av asiatiske pærer

February 19

Deler av asiatiske pærer

Asiatisk pære, også ofte referert til som "apple pære" Ifølge Center for Disease Control, er en mer rund, sprø og saftig motstykke til avlang europeiske pære vi alle vet. Men forskjellige i smak og utseende (figur og farge), er de grunnleggende delene av asiatisk pære identisk med den tradisjonelle pære, inkludert hud, kjøtt, stem og frø.

Huden

Teksturert huden av asiatisk pære er grovere enn en glatt apple, men huden er spiselig ulikt med sitrusfrukter. I henhold til mat, vil spiser en pære med huden knyttet gi deg helsemessige og ernæringsmessige fordeler fordi huden er en stor kilde til kalium, fiber og quercetin, en antioksidant som kan forhindre hjerteproblemer. Når du velger asiatiske pærer på markedet, se etter frukt som ikke har mange brune flekker eller blåmerker.

Kjøtt

Saftig kjøttet av pære er kjøttet av frukt som folk ønsker å spise. I motsetning til vanlige pærer som pleier å være moden når de blir mykere og kan bli presset, er asiatiske pærer litt crunchier enn vanlige pærer, så pære blir fast å ta, men klare til bruk. Denne sprø og terte versjonen av pære brukes oftest når fersk (på egen hånd eller som et tillegg til en frukt eller grønnsaker Salat), men pærer kan også tilberedes mye som et eple til en pai, skomaker eller en saus.

Stammen

Grov fibrøs stammen av en pære virker som forbindelse av frukten på pære-treet. Ofte stammen fjernes eller faller før frukt er kjøpt. Stammen anbefales ikke for å spise, så du ville nød å fjerne det før forbruker eller matlaging med pære.

Frø

Frø av asiatisk pære ligger i sentrum av frukt i kjernen. Det anbefales at du fjerner kjernen og frø før forbruk eller matlaging med pære. Vurdere å holde frø og plante dem i hagen hagen å starte vokse din egen asiatiske pærer.