Delen Cobblestone installasjon

April 30

En brosteinsbelagt gangvei, patio eller oppkjørselen kan være vakker samt funksjonelle. Riktig installasjon av en del av brostein legges levetid til skjønnhet og nytten av området. Brostein kommer i forskjellige størrelser og former. Planlegge layout i området for å være brolagt med størrelsen og formen på Brostein i tankene.

Tegne oppsett

Utarbeide en plan for oppsettet på millimeterpapir for brostein gangvei, innkjørsel eller patio.

Kart området

Kartlegge planen på bakken i området vil bli asfaltert. Skissere layout med innsats og hyssing.

Grave

Grave ut topsoil til en dybde som vil tillate for 1-tommers grus base at avløpet hvis jord er hovedsakelig leire, en 2-tommers sand seng og tykkelsen på Brostein. Toppen av steinene skal 1 tommer over bakken og 1 tomme under portåpninger hvis de vil være opp mot grunnlaget for huset utenfor en dør. Grave til en karakter av 1 tomme hver 4 fot for å gi riktig vann avrenning.

Grøft for kanter

Grave en liten grøft rundt ytterkanten av området for kanter murstein. Gjøre grøften dypt nok til at toppen av kanter murstein blir samme høyde som Brostein.

Spre grus

Spre grus base og tamp den med en komprimering maskin. Kjøre komprimering maskinen over grus tre ganger for å sikre at er det godt pakket.

Installere kanter

Installere kanter murstein. Tamp dem ned til en høyde som vil gjøre dem nivå med toppen av brostein når de er installert.

Luke barriere

Satte en Luke barriere over grus.

Hell Sand

Hell sand over Luke barrieren og jevnt til en dybde på 2 inches. Tamp ned sanden med komprimering maskinen. Legg mer sand og tamp den som nødvendig for å nå en dybde som gjør Brostein skal være 1 tomme over omkringliggende bakken.

Installere Brostein

Installere Brostein slik at de er stanget rett opp mot hverandre. Bruk hyssing knyttet mellom innsats som en guide å holde radene rett. Sett ned en 1/2-tommers stykke kryssfiner til å knele på mens du setter Brostein. Tamp dem på plass som du går med en gummihammer eller rumpe slutten av en murskje. Angi Brostein etter du har installert 3 kvadrat fot ved å plassere en 3-fots del av 1 tomme av 6 tommers styret over dem og trykke det ned med en gummihammer eller hammer. Kontroller at de er alle satt jevnt. Hvis en av brostein er for høy, forsiktig trykk det ned med en gummihammer. Hvis en er for lav, løft det litt og Legg sand under før det er nivå med andre.

Fylle sprekker

Spre tørr Masons sand over Brostein når de er satt på plass. Kost sanden i sprekker mellom Brostein.

Spray med vann

Spray Brostein med en hage slangen og munnstykke satt på fin spray vaske sanden av steiner og sprekker. La dem tørre så spray dem igjen før alle sprekker er fylt med sand.