Delaware gresskar plukke

March 21

Delaware gresskar plukke

Besøk gresskar patcher er en livlig opplevelse som er mye mer givende enn å bare kjøpe et gresskar på et supermarked. Gresskar patcher lar deg og din familie til å nyte opplevelsen av å velge og fjerne din egen distinkte gresskar fra vintreet uten å måtte vokse gresskar selv. Mange gårder i Delaware skape en festlig miljø på deres gresskar lapp og ofte tilby hay rides, mais labyrinter og varm mat til å holde deg varm på kjølige høst dager. Mens velge et gresskar fra en Delaware gresskar patch er et spørsmål om smak, er det noen egenskaper som du kan se for å sikre at du velger en sunn gresskar.

Instruksjoner

•Velg en gresskar lapp i et område av Delaware som har fått rikelig nedbør gjennom sommeren. Det er mange gårder i staten som har gresskar oppdateringer i høst, gresskar patcher og mer nettsted. Gresskar er vann-kjærlig planter og trenger tilstrekkelig nedbør for å bli stor; den mer nedbøren i planting området, blir jo større gresskar.

• Besøk en Delaware gresskar lapp som har hatt en sunn vekstsesongen når som helst i oktober søke for perfekt gresskar til hjemmebruk. Når du velger et gresskar av vintreet, er det best å vente til etter den første frosten å høste gresskar siden det er da de pleier å være mest sunn, ifølge University of Illinois.

•Look for gresskar som har en jevn farge. Gresskar kommer i mange nyanser av oransje i Delaware, men sunn gresskar vil ha samme farge selv fordelt over overflaten uten noen synlige misfarging.

•Løft opp gresskar litt over bakken som deres å føle vekten og teste helsen til stammen. Sunn gresskar bør ha en tett og solid følelse og stammen bør være knyttet til gresskar. Gresskar som føle lys eller faller av stammen har opplevd noen foliar sykdom i vekstsesongen og bør unngås, ifølge University of Maryland.

•Trykk på miniatyrbildet i skallet av gresskar slik at det har kurert nok fjernes fra vintreet. Gresskar som ikke viser noen tegn til miniatyrbildet har mistet nok vann fra ytre huden og er modne for høsting.

•Skjære gresskar av vintreet med skarp hage sakser ca 3 til 6 inches over frukt, og transport gresskar nøye hjem å unngå blåmerker, som forkorter holdbarheten av gresskar.