Dekorere tre med piggtråd

June 11

Dekorere tre med piggtråd

Når et strengt utilitaristisk element, piggtråds tilknytning til det gamle Vesten har opphøyet dens popularitet med artister og decorators - legger en autentisk element til rustikk, western-tema, land og eklektisk innredning. Piggtråd, patentert i 1874 fanget på som en billig måte å pennen husdyr på åpne slettene, ifølge National Park Service. Lysestaker, rammer, speil, hjemmelaget kranser og kranser, gammel låve tre, vin fat og andre dekorative elementer nå sport piggtråd dekorasjon.

Piggtråd grunnleggende

Selv om mange stilarter av piggtråd har utviklet seg fra opprinnelige, består piggtråd av to tråder av wire som holder mothaker - skarpe pigger av metall - regelmessig. Det er tilgjengelig i store ruller. Piggtråd presenterer utfordringer hvis du er kjent med å arbeide med den. Bøye piggtråd i en ønsket form kan presentere en utfordring. Fordi stranden kommer i en roll, kan reagere som en fjær og festes på deg hvis du slipper spenningen opp på ledningen mens du prøver å danne det slik du ønsker.

Piggtråd dekorere ideer

Låve tre eller andre weathered tre pakket med piggtråd gir en rustikk utseende base for å holde glasset votive lysestaker. Festing piggtråd langs kantene på en bilderamme skaper en umiddelbar rustikke ramme for vestlig stil kunst, som storfe på slettene, cowboys eller en hestesko samling. Denne teknikken fungerer på tre speil rammer, også. Innpakning piggtråd rundt tre lysestaker gir grunnleggende lysestaker en touch av det gamle Vesten. Bruk heavy-duty skinnhansker og vernebriller når du arbeider med piggtråd.

Piggtråd teknikker

Hamret piggtråd inn i tre vil holde piggtråd på plass. En direkte hammer slag på barb kan kjøre den i tre. Lang stifter vil også holde piggtråd på plass på tre, og du kan pakke tråder av piggtråd rundt tre og deretter vri kuttet ender med en tang til wire spenningen holder strengene på plass. Du kan bruke piggtråd for å dekorere rustikk tre objekter. For eksempel bryte piggtråd rundt FAT eller gamle kagge whiskey, forlater tråder 6 til 8 inches hverandre som om du setter en krans rundt et juletre.

Piggtråd advarsler

Pakk piggtråd utklipp i avisen. Sette dem i resirkulering eller søppel kan sette andre risiko for skade. Unngå å bruke barberhøvel wire og ekstremt skarpe versjoner av piggtråd å dekorere tre. Disse typer piggtråd bære en høyere risiko for skade. Holde tre dekorert med piggtråd der det ikke utgjøre en fare for barn, dyr eller mennesker med visuelle eller mobilitet impairments. Piggtråd kan forårsake skader på hud, nerver og øyne. Skader fra rustne piggtråd kan omfatte risikoen for stivkrampe. Søk legehjelp hvis du klippe deg selv på rustne piggtråd.