Dekorere stiler for vindusbehandling

February 10

Stiler av vinduet behandlinger kan være formell eller uformell. Noen behandlinger kan endres eller kombinert med andre behandlinger for både en formell eller en casual stil. Hvis du bruker nyanser, persienner, draperi, valances eller en kombinasjon, Velg stiler og farger som passer rommets interiøret og din personlige smak.

Romerske nyanser

Romerske nyanser som vinduet behandlinger tilbyr myk følelsen av stoff, skreddersydd, ryddig utseende nyanser. Når trukket, brett romerske nyanser pent.

Mange forskjellige varianter av romerske nyanser er tilgjengelige etter behov. De er laget i moderne stilarter og er ofte forbundet med en moderne og minimalistisk stil design. Likevel kan de kobles med formell design å gi dem en kongelig opptreden.

Blinds

Alle blindene er vanligvis ansett casual og er beskjedne i utseende.

Vannrette persienner er den mest populære typen blind brukes for vindusbehandling, ifølge ShadesShuttersBlinds.com. Tilgjengelig i metall, tre eller plast og et stort utvalg av farger, vannrette persienner er enkel og rett.

Lamellgardiner er hang fra en stang og tilgjengelig i stoff, metall, tre eller plast. Par Lamellgardiner med en valance som vil skjule maskinvaren på toppen.

Drapery paneler

Drapery paneler er stoff vinduet behandlinger som kan fullt lukkes og åpnes foran ditt vindu eller bare rammen ved draping på hver side av den. Vanligvis stoffet starter fra toppen av vinduet og kommer til gulvet. Men slutte for paneler nederst i vinduet.

Drapery paneler er enten formell eller uformell basert på hva stoff og Skriv ut de er laget og hvilke behandlinger de er kombinert med.

Valances

Valances er draperi behandling vanligvis ca 10 til 18 inches i lengde fra toppen av et vindu, ifølge FactoryDirectDrapes.com. Ofte sammen med andre typer vinduet behandlinger som drapery paneler eller blindene, kan valances finnes i en rekke stilarter, inkluderer swag, ascot og ballong.

Swag valances er drapert over en stang som går langs toppen av vinduet og har haler som faller på begge ender. En swags kan være formell eller uformell, avhengig av stoff og trim lagt til.

Ascot valances er vanligvis formell design. Ifølge WindowValancesOnline.com, er ascot valances designet for å ligne trekantet stoff drapert over stangen øverst i vinduet. Trekanter varierer i størrelse og lengde for ulike dekorative effekter.

Ballong valances er "puffy" i utseende. Stoffet er samlet inn for å se full og øverst rett i vinduet. De er vanligvis forbundet med en mer formell design.

Folder

Boksen folder er svært nøyaktig, loddrett sydd linjer øverst på stoffet som fører rett folder helt ned. Dette gir gardiner et skreddersydd, ryddig utseende.

Franske folder er rett, myk, loddrett folder i stoff i grupper på tre. Grupper av tre er vanligvis 4 til 6 inches hverandre, men dette varierer etter ønske. Franske folder er elegant utseende.