Dekorere ideer for vinduskarmer

May 6

Det er mange forskjellige dekorere ideer for vinduskarmer, avhengig av dybden og størrelsen på de i ditt hjem. Selv de minste kan tilby en mulighet for flere dekoren. Tommelfingerregelen er at hvis katten din familie kan sitte og se ut, kan du opprette ekstra plass for stil-setninger i rommet.

Leseområde

Større hyller tilbyr en perfekt mulighet for å lage litt lesing nook i rommet. Selv om det ikke største nok å sitte på, kan du dekorere det med din kjære bøker, lesing briller og selv en karaffel å holde dine din favoritt solen te eller ettermiddag cocktail drikke. Trekke opp en stol og nyte naturlig ettermiddag sollys mens får feid bort av din favoritt romanen. Det er også et flott sted å opprette en ungene leser krok eller spille området også, bare bytte ut karaffel med noen morsomme blokker.

Miniatyr hage

En av de gode dekorere ideene for vinduskarmer er å vokse din egen liten miniatyr hage, uansett tid på året. Du endelig har de friske urter på fingertuppene døgnet og nyte skjønnheten av friske våren blomster. Helbredende planter samt blomsteroppsatser kan enten være voksen eller blande den opp med både planter og blomster å skape et vakkert landskap som inneholder best av begge verdener. Dyrke en grønne fingre har aldri vært så lite arbeid hvis du ta din utendørs hobby inni.

Minne kappe

Velge en av dekorere ideer for vinduskarmer er mye som hjemmeinteriør valg. Mikse og matche noen ulike dekor-stiler er en stor vise samlinger eller favoritt. Legge til en antikk arvestykke stykke og mange kjære bilder av relative var det gått ned fra gir en hyllest til din barndomsminner. Plassere et mindre antikke speil med et par stearinlys og et dusin roser vil gi deg en romantisk følelse når du ser på det. Du kan også velge å endre ting ut av sesongen, noen innrammet farget blader i høst, sol-fanger i sommer og et lite tent opp tre i vinter gir utenfor visuelle samt innsiden. Uansett hvilken av de dekorere ideene for vinduskarmer du velger, kan du tilpasse det å gjøre det din egen.