Dekorere ideer for veggmalerier

February 21

Veggmalerier er et stadig mer populært alternativ for hjem innredning. Når domenet til barnerommet, de er nå sett overalt fra stua til hagen. Det finnes flere typer materialer og utførelser å velge når du oppretter en vegg veggmaleri, samt et utvalg av saksområdet.

Enkle design

Noen av de enkleste veggmaleriene er de som kommer med noen av utformingselementene Ferdigpakket. Du kan kjøpe storformat appliques eller dekaler for en vegg som du har malt et fargerikt bakteppe. Dette er mer passende for et barns rom eller et oppholdsrom. For eksempel kan du male en blå bakgrunn og noen bobler og legger sea life bilder. Det voksne versjonen av denne metoden bruker sjablonger for å male design på veggen. Disse kan være enkle abstrakte dekorative bilder, for eksempel de populære franske fleur-de-lis mønsteret eller en ytre kantlinje paisley eller blomster. Du kan også av tapet veggmaleriene alt fra palmer vingård scener. Fliser veggmalerier er ideelt for utendørs områder.

Fri form design

Folk som ønsker å bruke sin egen design for en vegg veggmaleri har et par alternativer. Du kan skissere en utforming på millimeterpapir og gjenopprette bildet av boksen, på veggen. Eller du kan prøve en mer fri form tilnærming. Den nåværende gjør det selv trenden er å skape større-enn-livet representasjoner av naturen, men i en forenklet, tegneserie-stil, med brights og pasteller. Du kan male en gigantisk ramme av lime grønn gress, for eksempel og legge til mørk grå silhuetter av trær. Skygge profiler av fugler og ugler er også populært. Noen mennesker skaper et mer tredimensjonalt utseende ved å legge til selve objektene deres veggmalerier, som strenger partiet lys fra malte grenene eller legge til gardiner til en faux-vinduet.

Faux utførelser

En mer dempet form for vegg veggmaleri er å aksent en vegg med en faux finish. Du kan gjøre en fortvilet hvit vask for et gårdshus antikt utseende, eller gjøre gull og gule svamp maleri for en følelse av toskanske solen. Franske land med falmede blues eller greener, eller velge en mørkere, bohemsk vibe med noen juvel toner. Dekorative glasurer, antikke maling Kit og innebygde faux Fullfør maling skaper en stor overflate minner om freskomalerier.