Dekorere ideer for vegg-TVer

March 30

Dekorere ideer for vegg-TVer

TV montert på en vegg kan være vanskelig å dekorere rundt. De dominerer vanligvis veggen som et lite attraktivt samlingspunkt i rommet. Balansere TV, eller gjøre det blir mer av et. Eller kjøpe en TV-kabinettet som er laget spesielt for veggmontert TV. Det finnes rimeligere måter Dekorer veggen TV også.

Ramme det

Ramme TV for å skape inntrykk av et kunstverk og legge arkitektonisk interesse for å gjøre det synes en del av veggen i stedet for et påtrengende tillegg. Knytt crown molding i form av en ramme på veggen rundt TV bruk bygging limet og male den indre delen av området innrammet en litt mørkere enn resten av veggen. Eller du kan legge en beadboard panel bak TV. Installere beadboard fra bunnen av veggen opp bak fjernsynet. Dette feste den på gulvet og ligner møbler. Fest beadboard med bygging lim eller wire negler.

Rundt

En annen måte å dekorere en vegg TV er å omgi det med høye bokhyller. Dette utvider den visuelle effekten av TV, gjør det virke mer som et egendefinert møbel og mindre som en stor elektronisk enhet som henger på veggen. Plasser en høy hylle på hver side av TVEN, og fylle hyllene med DVDer, lys, bilder og grønne planter. Ikke rot hyllene. Holde dekorative elementene enkelt for en ren, elegant utseende.

Legge til grafikk

Du kan legge til grafikk på veggen rundt en TV, men henge ikke bilder eller bilder som for lignende bilder på TV, som bilder av personer eller landskap. I stedet henge abstrakt kunst, eller metall skulpturer. Et langt, fargerike (eller eventuelt svart-hvitt) stykke abstrakt kunst hang vannrett over veggen TV kan legge en skvett farge og raffinement. Velge en ramme som samsvarer med TV, for eksempel en svart ramme hvis TVEN er svart, å binde kunst til TVEN. Ikke henge speil ved siden av TVEN, som lett kan sprette av speil, skape et gjenskinn. Eller legge til en lang, flyter hylle på begge sider av TV, og plassere en interessant skulptur, vase eller en stabel av DVDer på hver hylle. Kontroller at hyllene er like visuelt. For eksempel, Legg ikke en rad med kort votive stearinlys på en sokkel og et par høye lysene på den andre.