Dekorere ideer for små høy Vinduer

December 7

Dekorere ideer for små høy Vinduer

Når du søker etter dekor ideer for små vinduer, kan valgene synes begrenset. Skjønt det er ikke mange elementer markedsført mot et mindre vindu behandling; Det finnes måter du kan kle dem opp og markerer dem som en arkitektonisk eiendel hjem. Det er ikke vanskelig å tilpasse dem til å passe inn i noen designstil.

Behandlinger

Når finne Slik Dekorer små høy Vinduer, kan du bruke kunsten å dekke dem med lengre gardiner til en følelse av høyde og dybde som ikke finnes. Problemet med denne ruten er at du aldri kan ha gardinene åpne uten å ødelegge illusjonen. I stedet har egendefinerte behandlinger laget. Dette lar deg velge farger og materiale som passer best med noen designstil du i rommet. Hvis du ikke er glad i utseendet på en mindre gardin, er skodder en annen stor valgmuligheten du kan har tilpasset for å passe åpningen og beiset eller malt alle farger du ønsker.

Alternativer

Andre dekor ideer for små høy Vinduer inkluderer alternativer til dekke dem hele. Hvis budsjettet tillater det, er å ha glasset erstattet med en tilpasset gjort Glassmaleri panel et morsomt elegant måte å introdusere noen tema eller fargevalget i rommet. Hvis du ikke har råd til dette, kan du opprette din egen faux effekter som er like vakker. Stain glass maling, instruksjonsbøker og mønstre som kan beskjæres og tilpasses alle størrelser finnes på nesten alle lokale hobbybutikk. Andre alternativer omfatter kits som kan du oppnå utseendet på frostet eller bly glass like enkelt som du spray male noe annet.

Tilbehør

Andre dekor ideer for små høy vinduer som også tillater lyset å streame i kontinuerlig er å kjøpe tilbehør som trekke øyet til dem, men ikke overvelde seg. Dette kan bety en ganske farget lite glass samling hvis terskel er bred nok til å kompensere for dette. Hvis det er ikke rom for noe å sitte foran ruten, kan du også kjøpe vindklokker, mindre hengende planter (luft bregner ville være best for høyere områder som de krever ingen smuss, vann eller omsorg) eller sun-fanger til å henge fra topp casing. Her finner du mange ideer om hvordan å dekorere høy små Vinduer hvis du tenker ikke så standard behandling som markerer dem.