Dekorere ideer for rom med arker

March 4

Dekorere ideer for rom med arker

Arker, loddrette vegger til skråtak, tilbyr en koselig nisje for mange utformingsmuligheter. Mange arker er like brede som et vindu, og tilbyr ikke mye plass, mens andre er større og har plass til et område eller en seng. Uansett størrelsen på din arker, innlemme dem i utformingen av rommet av plass du har.

Lagringsplass

Mange rom med arker er små samlet, siden de har skråtak som kutt i innvendig plass. For mindre rom med vindu arker legge lagringsplass ved å plassere en liten kommode under vinduet. Topp skuffer med lampe lys i en ellers mørk natt hjørne. Hvis du har mer enn ett vindu dormer i rommet, kan du angi et fargevalg for hver som passer til resten av fargene i rommet.

Leser krok

Definere en komfortabel stol i din vindu dormer, eller et bord og stoler for større dormer områder. Dekorere skrå veggene med litterære bilder---en innrammet portrett av favoritt forfatter eller bilder fra vintage magasiner. Gir stående lamper for ekstra lys, og en magasin for lesing materialer. Lese kriker fungerer godt i barnas rom som lesing og håndverket hjørner, og oppmuntre barna til å bosette seg i fokusert læring og spille tid.

Seng eller vindusete

Rommene med store arker, tuck en seng i alkove for en koselig og effektiv bruk av plass. Hvis sengen er for stor til å passe, skyve en benk til rommet og dekke det med plysj puter. Hvis det er lenge nok og du dekker det med en jevn soft cover, bruke den som reservedeler seng for gjester. Henge en gardin fra toppen av dormer for ekstra privatliv. Dette gjør praktisk spille plass for barna. Tie tilbake forhenget for en dekorativ vegg hengende på dagtid.