Dekorere ideer for Foyers med grønn maling

June 30

Dekorere ideer for Foyers med grønn maling

Foajeen er første del av ditt hjem gjest vil se, så det er en viktig måte å gjøre et første inntrykk om ditt hjem design. Mens et portrom kan gå oversett, kan noe så enkelt som et lag med maling gjør en sterk uttalelse. Fargen grønn er allsidig og dynamisk, gjør det en sterk tillegg til forsiden av ditt hjem. Vurder å bruke grønn maling å ramme denne portrom og introdusere gjestene til ditt hjem design og fargevalg.

Fargenyanser

Grønnfargen du velger for foajeen kan variere betraktelig. Skyggen du bør aksent "føler" du vil du og dine gjester til å oppleve når overgang dørterskelen. For eksempel, avslappende for noe fredelig og innbydende, se mot kult, nyanser av mint eller salvie grønne. For noe klassiske og sterke, velger du en mettet jeger grønt eller skogen grønn. I et moderne eller tropene-inspirerte rom, være dristige med en nyanse av lime grønn å uttale splashy i hilsen området.

Sjablonger

I stedet for å male veggene en flat grønnfargen, vurdere å bruke sjablonger rammen foajeen. Dette kan gi dette området en illusjon av en faux bakgrunn for en brøkdel av prisen og måtte installere ekte bakgrunnsbilde. Vurdere tradisjonell bakgrunn skriver ut for en aksent veggen i foajeen, rulling floral design eller all-over gjentatt damask figurer. I stedet for maleri bare en aksent veggen, maling hver vegg av foajeen for et dristig inngangen punkt for deg og dine gjester.

Faux teknikker

Faux teknikker vil legge tekstur til vanlig flat maling. For eksempel svamp grønn maling i foajeen for en myk tillegg av farge som inviterer gjester uten overveldende veggene. Ligner en svamp å male, bruk en mikrofiber klut forsiktig smudge og myke grønn maling på veggene. Mens det krever ekstra tid og utgifter, er venetianske gips behandling i nyanser av grønt en sjarmerende og gamle verden-inspirerte faux teknikk for viktig portrom området.

Belysning

Riktig belysning virkelig forbedrer fargen grønn, spesielt i foajeen rommet. Hvis din foajeen er lyse og naturlig belyste, kan du bruke mørkere nyanser for å dekke veggene i dette området. Men, Hvis belysningen er mørk, unngå tunge nyanser av grønt; de vil bare gjøre inngangen føler trang og cavelike. Sconces å utfylle nyanser eller selv en overhead lysekrone kan bedre belysning situasjonen i foajeen og bedre vise frem din valgt skyggen av grønn maling.